Dnevni horoskop za torek, 18. oktobra 2022

17. oktober 2022

Dnevni horoskop za torek, 18. oktobra 2022

17. oktober 2022

Pričakujte samozavest, pogumne odločitve ter pravo eksplozijo ustvarjalnosti.

Za marsikateri uspeh ali rešeno zadevo se boste lahko zahvalili svoji iznajdljivosti. Izkoristite lahko lepoto in pomen vsega, kar se prepleta v globoki podzavesti. Nikar se ne ustrašite edinstvenega pogleda na svet ter povišanega ega, ki ga je smotrno uporabiti v učinkoviti smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ponavljajo se napetosti, malce boste raztreseni ali zmedeni, zato se ne boste sposobni boriti s posledicami napak. Tudi vas lahko spravijo iz tira, še posebej tisti bolj nestrpni.

BIK
Notranji mir, ki vas bo kljub pogumni energiji lune v levu objel, vam bo še kako godil. Tokrat boste znali zelo pozorno opazovati malenkosti, ki se bodo vrstile in vas navdihovale.

DVOJČKA
V družinskem krogu pričakujte manjše zatišje pred nevihto, ki pa jo lahko s samozavestnim pristopom preprečite. Na področju kariere se boste pogovarjali o zelo zanimivi temi.

RAK
Razveselili se boste, saj se bodo začeli kazati sledovi preteklega dela in truda. Zadovoljni boste, saj boste končno ugotovili, kaj si na osebnem področju že dlje časa želite. 

LEV
Čas vam bo kljub energiji lune v vašem znamenju mineval počasi, zato si lahko naredite načrt dela za prihodnje dni. V ljubezenskih odnosih boste iskali nekaj nenavadnega.

DEVICA
Na zadevo, ki vas čaka ste dobro pripravljeni, čeprav niste preveč zadovoljni s seboj. V službi se ne upirajte in ne govorite preveč, saj boste nagnjeni k temu, da vse skupaj zakomplicirate.

TEHTNICA
V odnosih z domačimi boste zelo zaupljivi, držali se boste ustaljenih vzorcev. Pri delu bo trud zaradi lune v levu bogato poplačan. Na področju ljubezni vas bodo preplavila intenzivna čustva.

ŠKORPIJON
Raziskali boste prednosti in slabosti in tako ugotovili, da ste na dobri poti k še boljšim rezultatom. Navdihovalo ter veselilo vas bo vsako kreativno delo, kjer boste uporabili bogato domišljijo.

STRELEC
Odrezali se boste veliko bolj optimistično, kot nekdo pričakuje od vas. Vpliv lune v levu vam bo v veliko pomoč, da stopite iz povprečja in povečate prednost pred ostalimi.

KOZOROG
Z nekom od sodelavcev, ki vam je običajno naklonjen, ne bosta ravno na isti valovni dolžini. Vsaj doma bo vse skupaj potekalo tako, kot si lahko le želite, skladno in umirjeno.

VODNAR
Komunikacija se bo zaradi vpliva lune v levu prevesila v strastno argumentiranje. Opazili boste, da vas nekdo ves čas lovi tako rekoč za vsako besedo, čeprav tudi sam ni popoln.

RIBI
Bolj, ko se boste trudili, da bi potlačili svoja čustva, bolj zahtevna bo situacija na področju ljubezni. Preveč se obremenjujete s tem, da bi nekomu na vsakem koraku ustregli.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic