Ste že slišali za pričesko “Brachel”?

02. november 2022

Ste že slišali za pričesko “Brachel”?

02. november 2022

Novih frizur nikoli ni dovolj. Sedaj pa je nov hit pričeska “Brachel”, ki je kombinacija frizure dveh likov.

Oseba, ki vsekakor razume nalogo, ko gre za lepotne trende, je vplivnica Shay Sullivann. V trenutku navdiha je združila pričeske iz 60. in 90. let ter na svojem Instagramu delila sliko svojega sveže frizure s pripisom “The Brachel”.

View this post on Instagram

A post shared by Shay (@shay.sullivann)

“The Brachel” združuje dve najljubši frizuri mnogih ljudi iz dveh najbolj priljubljenih desetletij: frufru Brigitte Bardot iz 60. let, združenega z debelimi plastmi Rachel Green (lik iz serije Prijatelji, ki ga je upodabljala Jennifer Aniston) iz 90. let.

Sprednji del pričeske krasi krajši frufru, z daljšimi prameni ob straneh, ki lepo obrobijo obraz ter dodajo čudovito teksturo in strukturo okoli obrvi in ​​ličnic, ki ga je nosila ikona 60. let, Brigitte Bardot.

Zadnji del frizure pa ima zamaknjene, prekinjene plasti, na katere bi bila ponosna tudi Jennifer Aniston.

Voluminozna pričeska do ramen ima sproščenost in igrivost, zaradi katerih je pričeska iz 90. let postala tako znana. Predvsem pa gre z roko v roki z trendom “midi” striženja.

Videz sovpada z vrnitvijo sušenja las s fenom, in tudi “The Brachel” se najbolje obnese z “delom” vašega sušilnika za lase, krtače z vročim zrakom ali s priljubljenim orodjem Dyson Airwrap, ki poskrbi za dodatno dviganje plasti las.

Če želite ustvariti avtentično Bardot frizuro, lahko to storite tudi z dobrimi starimi navijalkami, ali pa lase počešite v kodre z vročo krtačo in jih spnite z lasnico, dokler se ne ohladijo.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic