Taylor Swift je podrla nov rekord!

04. november 2022

Taylor Swift je podrla nov rekord!

04. november 2022

Pevka je po samo tednu dni po izidu njenega albuma uspela zavzeti vseh prvih 10 mest na Billboard Hot 100.

Vsekakor nismo dvomili, da bo Taylor Swift po izdaji novega albuma Midnights uspela in požela veliko hvale. Ta pevka gre vedno na vse ali nič.

Taylor nikoli ne servira povprečne glasbe, ampak skrbno izbira mojstrovine, zaradi katerih ni le glasbena izvajalka, temveč tudi pesnica.

Foto: Instagram

To je zdaj ponovno dokazala. Postala je namreč prva umetnica v zgodovini, ki je hkrati zasedla vseh prvih 10 mest na Billboardovi lestvici Hot 100.

Na prvem mestu je Anti-Hero, kar je njena deveta pesem na prvem mestu v njeni karieri. Vseh prvih deset mest na trenutni Billboardovi lestvici pa zasedajo pesmi z albuma Midnights v tem vrstnem redu: Anti-Hero, Lavender Haze, Maroon, Snow on the Beach, Midnight Rain, Bejeweled, Question…?, You’re on Your Own, Kid; Karma in Vigilante Shit .

Taylor je s tem velikim uspehom prehitela raperja Draka, ki je septembra 2021 s svojimi pesmimi zasedal devet od desetih mest.

Ta rekord pa je za Taylor Swift vseživljenjski, saj ni zrinila samo Draka, temveč tudi legendarne The Beatles. Taylor resnično premika meje glasbe v zgodovini.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic