Dnevni horoskop za ponedeljek, 7. novembra 2022

07. november 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek, 7. novembra 2022

07. november 2022

Občutki, ki se bodo prepletali bodo dobra osnova za tehten razmislek in pogovore, ki bodo zagotovo uredili kakšno nerešeno situacijo.

Na področju kariere in denarja vas bosta rešili vztrajnost ter odlična motivacija. Ne boste dovolili, da vam malenkosti odvzamejo fokus in vas obremenijo. Ljubezenske vibracije prebujajo sočutje in harmonijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pred vami je nekaj zoprnih opravkov, ki se jim običajno radi izogibate. Časa vam sicer že primanjkuje, zato naredite bolj intenziven in pogumen načrt. Najprej rešite nekaj kar ne more počakati.

BIK
Energija lune v biku vas bo usmerjala v odkritost in premišljenost. Pomembno bo, se izognete prevelikemu tveganju, lažem in špekulacijam, ki vam lahko ob neustrezni odločitvi prinesejo izgubo.

DVOJČKA
Dan bo od vas zahteval reševanje težav, svojih in tujih, po drugi strani pa boste prišli do točke, da ste se spremenili, dopolnili in se nehali bati neznanega ter tistega, kar je zelo zahtevno.

RAK
Kreativnost in prilagodljivost bosta glavna aduta v današnjem dnevu. Zelo zahteven poslovni partner ali sodelavec vam bo z navdušenjem ponudil sodelovanje in odprte roke pri odločanju.

LEV
S svojo simpatično naravnano podobo boste navdušili modne privržence, ki vas lahko povabijo k sodelovanju. Poslovna žilica je vaša strast, zato jo tokrat izkoristite v svoj prid.

DEVICA
Na področju kariere poskusite vzdrževati z luno v biku umirjeno stanje, le tako vam kmalu sledi obiranje sadov. Na čustvenem področju ne nahajate v obdobju prijetne rasti. 

TEHTNICA
Soočiti se s seboj ni vedno lahko, vendar vam bo tokrat zaradi iskanja odgovorov tudi to uspelo. Prišli boste do spoznanja, da nimate vedno prav, ponos je tisti, ki vam preprečuje napredek. 

ŠKORPIJON
Pomoč, ki ste jo po tihem pričakovali, ne bo prišla ob pravem času, zato se boste morali v težji situaciji znajti sami. Morda se boste počutili osamljeni in odrinjeni od dogajanja. 

STRELEC
Odločnosti vam ne bo manjkalo, z energijo lune v biku lahko prevzamete vodenje in organizacijo. Opazujte vse okrog sebe in se na podlagi videnega nato dokončno odločite. 

KOZOROG
Vztrajnost, povezana z intenzivno energijo, bo razlog, da boste želeli postoriti čim več. V negativnem smislu pričakujte tudi vznemirjenje in živčnost, zato se nikar prehitro ne razjezite. 

VODNAR
Srečujete se z dejstvom, da ste telesno manj aktivni, kot ste bili v preteklem obdobju. Ker so gibanje in druženje za vas pomembni komponenti, boste nemudoma organizirali nekaj zanimivega. 

RIBI
Skupaj z nekom, ki se z vami odlično dopolnjuje, se boste podali k uresničevanju cilja. Pri tem ne pozabite na noto prilagajanja, ki vam lahko ponudi veliko boljši razplet situacije. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic