Adidas ustvaril superge, inspirirane po božičnem zlobnežu

25. november 2022

Adidas ustvaril superge, inspirirane po božičnem zlobnežu

25. november 2022

Ste kdaj pogledali risanko o zlobnežu, ki je ukradel božič? No, sedaj imate po njem narejene tudi čevlje!

S pospešeno hitrostjo se bližamo prazničnemu času, zato so različne znamke že začele pripravljati božične kolekcije, v katerih bomo uživali v prihajajočih mesecih.

Najdemo že različne adventne koledarje, ki jih bomo vsak dan do božiča z veseljem odpirali oblečeni v naše najljubše grde božične puloverje.

Foto: Adidas

Prazničnemu razpoloženju pa se je pridružil tudi adidas. Ta športni velikan je svoje superge Forum odel v kosmat zelen material v čast Grinchu, priljubljenemu liku dr. Seussa, ki je ukradel božič.

Teniški copati Adidas Forum so bili deležni popolne božične preobrazbe. Tokrat prihajajo v zelenem odtenku, odeti v semiš. Zgornji del superge je svetlo zelene barve, ki je lep kontrast olivno zeleni notranjosti. Podplat superg je svetleče, skoraj fluorescentno zelene barve.

Foto: Adidas

Grinch temo dopolnjujejo obeski v obliki darila, Grinch z božično kapico in Grincheva roka, ki krade žogo s smrečice.

Ti obeski so odličen okras za vaše vezalke. Prepoznavne oči Grincha so izrisane na jeziku čevlja, kar doda igrivost tega limitiranega modela superg.

Foto: Adidas

Superge Forum prispejo v rdeči škatli z risbo Grincha, ki drži okrasek za smrečico, na kateri je natisnjen logotip Adidas. V ponudbi imamo tudi dva dodatna kompleta vezalk v rdeči in zeleni barvi.

Superge bodo predstavljene 1. decembra na uradni spletni strani Adidas in pri izbranih prodajalcih.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic