Princ William spet presenetil z družinsko božično voščilnico

14. december 2022

Princ William spet presenetil z družinsko božično voščilnico

14. december 2022

Britanski prestolonaslednik in njegova žena Kate Middleton sta tradicionalno delila novo družinsko fotografijo, ki jo bodo uporabili za letošnjo božično voščilnico.

Princ William in Kate Middleton letos nadaljujeta s tradicijo bolj sproščenih božičnih voščilnic. Po tem, ko sta lani za voščilnico izbrala fotografijo z zasebnega družinskega potovanja v Jordanijo, leto prej pa sta z otroki pozirala v puloverjih pred kupom drv in na bali sena, so letos šli v podobno smer.

Tokrat sta se odločila za kavbojke in srajci, svoje tri otroke pa sta oblekla v podobno sproščeno kombinacijo kratkih hlač in majic. Fotografu Mattu Porteousu so pozirali držeč za roke na svojem domu v Norfolku v Angliji.

Valižanska princ in princesa sta fotografijo delila tudi na svojih uradnih profilih na družbenih omrežjih, kjer sta pripisala: “Delimo novo fotografijo družine za letošnjo božično voščilnico.”

Britanska kraljeva družina bo letošnje božične praznike prvič preživela brez njenega veličanstva kraljice Elizabete II., ki je umrla 8. septembra.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic