Dnevni horoskop za soboto, 17. decembra 2022

16. december 2022

Dnevni horoskop za soboto, 17. decembra 2022

16. december 2022

Čakanje vas bo vznemirjalo, toda tokrat nimate druge izbire, kot da se prilagodite.

Dolgi pogovori lahko razkrijejo skrite dimenzije ter vas rešijo notranjih napetosti. Odlično se boste znašli v vseh situacijah, ki zahtevajo rekonstrukcijo, prenovo ali popravek. Reševanja problemov se boste tokrat lotili neposredno. Naj vas ne bo strah spustiti se tudi v neznano.

OVEN 
Ljubezen bo zaradi energije tehtnice najbolj pomembno področje, ki ga boste želeli urediti ali polepšati. Samski ovni, nikar take ne hitite, nasprotna stran pričakuje počasne korake.

BIK 
Hrepenite po tem, da bi ujeli noto notranjega zadovoljstva. Dolgočasila vas bodo nenehna vprašanja, ki prihajajo ob najbolj nepravem trenutku, zato vam bo vse skupaj odveč.

DVOJČKA 
Ljubezensko zgodbo, ki ni rešena in vas ves čas razjeda, bi bilo smiselno počasi zaključiti. Če se že dolgo nista pogovorila o vajinem napredku, je čas, da to temo izpostavite. 

RAK 
V domačem krogu bo po eni strani zabavno, po drugi strani pa vas bodo ves čas nekaj prosili. Postaviti si boste morali meje, saj boste v nasprotnem primeru preveč obremenjeni z drugimi.

LEV 
Z določeno osebo trenutno ne najdete prave rešitve, morda je energija tehtnice tista, ki vas lahko potisne naprej, da naredite kakšen nežen korak in se skušate o vsem skupaj pogovoriti.

DEVICA 
Kljub luni v tehtnici vas bo pomanjkanje druženja popeljalo v resne dvome. Zberite kljub napetostim in občasni razdražljivosti moči ter pogum za nadaljevanje in nove izzive.

TEHTNICA 
Poglobili se boste v svoje prodorne misli, vzeli si boste čas zase in si z energijo lune v vašem znamenju pričarali čudovit dan. Povabilo, ki prihaja, pa žal ne bo dišalo po iskrenosti.

ŠKORPIJON 
Lažje bi vam bilo, če bi v domači situaciji vsaj približno vedeli, kaj bi morali storiti. Iznajdljivi boste in spretni, zato vas bodo vsi ki bodo vključeni ves čas občudovali.

STRELEC 
Kljub temu da bodo vsi v vaši bližini zelo dobro razpoloženi, boste na trenutke sumničavi, posebno s tistimi, ki se odzivajo preveč prijazno, da bi jim lahko resnično zaupali.

KOZOROG 
Previdni bodite predvsem, da ne bi zaradi občutka, da bi ustregli drugim in v njihovih očeh čim boljše izpadli sprejeli večje odločitve, ki bi jo kasneje zaradi številnih nejasnosti obžalovali. 

VODNAR 
Na področju čustev, kjer bo luna v tehtnici povzročila pravi čustven vrtiljak, vztrajate do konca, saj se bo vse skupaj kmalu obrestovalo v takšni smeri, ki bi si jo lahko samo želeli.

RIBI 
Končno boste dosegli čustveno skladnost, po kateri ste hrepeneli. Pomembno bo, da si tisti, ki ste vezani dovolite skupaj preživeti čim več časa, samski pa osvajajte počasi.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic