Justin Bieber novo H&M kolekcijo označil za “smeti”

21. december 2022

Justin Bieber novo H&M kolekcijo označil za “smeti”

21. december 2022

Popzvezdnik je besen na švedsko verigo hitre mode, saj naj bi brez njegovega dovoljenja uporabili njegovo podobo in besedila.

Justin Bieber milo rečeno ne odobrava nove H&M kolekcije, ki vključuje njegovo podobo in besedila. Prek Instagrama je sporočil, da ni “odobril nobene kolekcije, ki so jo predstavili pri H&M”, ob tem pa kose označil za “smeti” (angl. trash) ter 270 milijonov sledilcev pozval, naj ne kupujejo teh izdelkov.

Švedski tekstilni velikan se je na to že odzval in brez obžalovanja dejal, da s to kolekcijo niso ničesar zagrešili. “Kot pri vseh drugih licenčnih izdelkih in partnerstvih je H&M sledil ustreznim postopkom odobritve,” so sporočili za CNN.

Kasneje so kolekcijo “iz spoštovanja” do Bieberja kljub temu umaknili.

H&M-ova Bieber kolekcija je med drugim vključevala majice in puloverje s podobo popzvezdnika ali citate iz njegovih besedil, kot je “I miss you more than life” (Pogrešam te bolj kot življenje) iz pesmi Ghost. Cene kosov so se gibale od 10,75 do 47 evrov.

Bieber ima sicer lastno kolekcijo oblačil, imenovano Drew (po njegovem srednjem imenu), kose pa prodaja na svoji uradni spletni strani.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic