Ben Affleck je posnel nov film – o najslavnejših športnih copatih

16. februar 2023

Ben Affleck je posnel nov film – o najslavnejših športnih copatih

16. februar 2023

Izšel je napovednik za film Bena Afflecka “Air”, ki govori o supergah Nike Air Jordan.

Ben Affleck se je že v preteklosti spretno preizkusil v režiji, kmalu pa v kinematografe prihaja njegov novi režiserski projekt, film “Air”. Film, v katerem igrata Matt Damon in sam Ben, sledi začetku blagovne znamke Air Jordan in odličnemu partnerstvu med Nikeom in košarkarsko legendo Michaelom Jordanom.

V tej športni drami o znamki Air Jordan bo Affleck igral soustanovitelja družbe Nike Phila Knighta, Damon pa izvršnega direktorja družbe Nike Sonnyja Vaccara. Igralska zasedba je naslednja: Jason Bateman kot Rob Strasser, Chris Messina kot David Falk, Matthew Maher kot Peter Moore, Marlon Wayans kot George Raveling, Chris Tucker kot Howard White, Viola Davis kot Deloris Jordan, Gustaf Skarsgård kot Horst Dassler in Julius Tennon kot James Jordan.

Foto: Profimedia

Film je prvi projekt Affleckove in Damonove novoustanovljene produkcijske hiše Artist Equity, s katero sta se začela boriti proti nepravičnosti plačevanja igralcev v dobi pretočnih platform. Vse oči so uprte v ta projekt, ki je zdaj končno dobil napovednik.

Kar lahko vidimo iz napovednika, je, da film podrobno opisuje domnevna tveganja, ki jih je Nike prevzel s podpisom Michaela Jordana. Odkrili bomo tudi, kako je direktor in ustanovitelj podjetja Nike prepričal Jordana in njegove starše v ta veliki projekt, da je vreden njihovega časa in energije. Poleg tega nam bo “Air” pokazal celotno pot za dizajnom prvih Air Jordan 1 High “Chicago” športnih copat.

“Air” prihaja v kinematografe 5. aprila, napovednik pa si lahko ogledate spodaj.

Affleck in Damon sta se kot filmski dvojec izkazala že leta 1997, ko sta spisala scenarij za uspešnico Dobri Will Hunting in v njej tudi zaigrala. Za scenarij sta bila celo nagrajena z oskarjem, zlati kipec pa si je pridružil tudi njun soigralec, pokojni Robin Williams.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic