Dnevni horoskop za soboto, 18. februarja 2023

17. februar 2023
Dnevni horoskop za soboto, 18. februarja 2023

Dnevni horoskop za soboto, 18. februarja 2023

17. februar 2023

Pravi mojster boste v doseganju osebne neodvisnosti, zato se razne omejitve umikajo.

V resne pogovore se ne boste spuščali, niti na področju kariere niti v ljubezni, kjer vam bo dovolj, da ste lepo sprejeti ter obdani s smehom. Kar lahko storite danes, ne odlašajte na jutri. Čeprav vam malenkosti ne prinašajo dolgoročnega zadovoljstva, boste s svojo pripravljenostjo z veseljem pomagali drugim. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Upoštevajte nasvet svojega razuma in poplačani boste z radostjo. Vaše včasih napačno razmišljanje bo nekoga zaradi zanimive vsebine celo nasmejalo. Nasmehnite se tudi vi!

BIK
Želite si več, čeprav vas omejujejo določene navade, ki so v vas globoko zakoreninjene. Do soočenja bo zaradi lune v znamenju vodnarja prišlo na nekoliko nenavaden način. 

DVOJČKA
Prisluhnite, preden boste v družinskem okolju eksplodirali, svojemu šestemu čutu. Vprašajte se, ali je vredno, bi se razburjali za vsako malenkost, saj se bo vse skupaj počasi uredilo.

RAK
Tudi če vas bodo doma preveč priganjali, se s tem ne boste preveč obremenjevali. V  sebi boste želeli čutiti umirjenost in ubranost. Kdor vas ne bo razumel, vam bo šel na živce.

LEV
Utrujenost bo prisotna na psihičnem področju, saj ste že nasičeni od ponavljajočih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Če ne veste, na katero stran bi stopili, ostanite raje zvesti sebi.

DEVICA
Več pozornosti boste namenili skrbi za telo, le tako boste prenesli morebiten pritisk.   Nekaj boste zaznavali v drugačni luči kot do zdaj, zato boste zvečer notranje umirjeni. 

TEHTNICA
Pomembna oseba bo glede sporne situacije končno prikimala, kar vas bo presenetilo.
Notranje ste zelo bogati, vendar to spretno skrivate pred zunanjim svetom, da ne bi bili razočarani.

ŠKORPIJON
Tisti, ki ste čustveno ranjeni, se boste z energijo lune v vodnarju veliko lažje stabilizirali. Nekdo se zelo trudi in išče recepte, kako osvojiti vaše srce, vam pa ta oseba žal ni všeč. 

STRELEC
Nekoga boste prepričali, da imate glede pomembne zadeve prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati. Finančno stanje bo stabilno, kar vas bo notranje pomirilo. 

KOZOROG
Izkazalo se bo, da ste imeli glede nečesa prav, zato boste polni optimizma. Predlagajte izlet in sproščeno preživite nekaj kvalitetnega časa. V ljubezni še vedno niste čisto sigurni vase. 

VODNAR
Kljub energiji lune v vašem znamenju boste spremenljivega počutja. Poskusite čim prej pozabiti na neprijeten dogodek in premislite, kako bi lahko medsebojne odnose izboljšali.

RIBI
Počutje bo stabilno. Izogibajte pa se položajem v družinskem krogu, kjer bi lahko prehitro izgubili živce. Zopet boste tisti, ki razvaja svoje najdražje in ničesar ne pričakuje v zameno. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic