Gostje ne bodo želeli oditi domov, saj bodo obsedeli pred vašim televizorjem!

20. februar 2023

Gostje ne bodo želeli oditi domov, saj bodo obsedeli pred vašim televizorjem!

20. februar 2023

S prijatelji se dogovorite za ogled tekme in ko se tekma konča, vaši gostje kar obsedijo pred televizorjem. Čeprav bi si vi morda želeli, da bi se že poslovili, da lahko pospravite in preživite še nekaj časa z družino, pa tudi vas dogajanje na zaslonu potegne vase.

Samsung OLED televizor namreč ponuja tako realistično sliko, da se počutite kot v središču dogajanja. To je eden tistih televizorjev, ki si ga vsakdo želi v domu saj navdušuje tako s svojo obliko kot vsemi tehničnimi značilnostmi. Spoznajte ga.

Foto: Samsung

Zakaj ravno Samsung OLED?

Samsung OLED televizor prinaša ogromno funkcij in se v doživetju gledanja lahko kosa s kinematografsko projekcijo. Samsung unikatni OLED v nasprotju s tradicionalnim OLED zagotavlja globoko črno, čisto belo in polne odtenke živih barv brez primere. Z najnaprednejšim samoosvetlitvenim LED lahko uživate v natančnejši, čistejši in svetlejši sliki kot pri drugih napravah. Kvantni procesor 4K prinaša vsestransko zmogljivost s pametno optimizacijo slike in  zvoka, kar omogoča resnično osupljivo izkušnjo gledanja. Tehnologija kvantnih pik zagotavlja najboljšo sliko do sedaj in s 100-odstotnim obsegom barv svetlobo spremeni tako, da ostane vsak odtenek realističen pri vsaki svetlosti.

Televizor se ponaša tudi s svojim čudovitim izgledom. Lasersko tanka oblika izgleda elegantno in stilsko, hkrati pa je unikatno čudovita in močna. Minimalistični okvir in tanek, ploščat zadnji del se brezhibno zlijeta s katerimkoli notranjim prostorom, ne glede na velikost prostora.

Noro, kakšne podrobnosti!

Samsung OLED tehnologija barvnega kartiranja prikazuje natančne barve za resnično predstavitev barv. Uživali boste v več kot 2.000 PANTONE barvah z OLED, ki je tudi prvi televizor na svetu prejel certifikat ”Potrjen s strani PANTONE” pri vodilnih strokovnjakih za barve na svetu.

Resnično izboljšanje globine poveča kontrast ospredja in tako deluje kot človeške oči, kadar obdelujejo globino. Tako med gledanjem dokumentarnega filma o naravi poudari slonove gube, ozadje pa pusti nespremenjeno – prav tako kot bi to naredilo človeško oko.

Foto: Samsung

Otroci igrajo igre, mar ne?

Opozarjanje otrok, da naj prenehajo z igranjem video iger in ugasnejo televizor vam je verjetno še kako znano. Igranje iger na televizorju OLED je izredno realistična izkušnja, tako da se vam lahko zgodi, da bo v igro potegnilo tudi vas. Tako boste lažje razumeli otroka, zakaj noče in noče prekiniti igranja. Vseeno pa vztrajajte, saj otroci resnično ne smejo preživeti preveč časa pred ekrani. Ko bodo odšli k prijateljem ali na igrišče, pa si kakšno igro privoščite tudi sami. S pomočjo Motion Xcelerator Turbo+ boste lahko premagali vsakega nasprotnika, tudi pri hitrih prizorih.

Foto: Samsung

Z izjemnimi izboljšavami gibanja v 4K 120 Hz boste lahko uživali v igranju iger z izjemno gladko akcijo brez zamikov in zameglitev. S certificirano AMD FreeSync Premium Pro™ jedrno tehnologijo bo manj zatikanja in trganja slike, omogoča pa tudi vrhunsko kombinacijo tekočega igranja iger ob najvišji zmogljivosti, izjemno visoko dinamičnega območja slik in nizke zakasnitve za resnično zmagovito delovanje.

Quantum HDR poudari podrobnosti in kontrast za neverjetno doživetje vsake slike. HDR10+ dinamično kartiranje tonov presega vodilne standardne in ustvarja globino črnine, živahnejše slike ter poudari vsako podrobnost, kar je pri igrah sploh pomembno. Optimiran barvni ton osvetlitve ozadja izboljšan kontrast – DUal LED inovativna tehnologija, prinaša močnejši in natančnejši kontrast.

Foto: Samsung

Prijazen do oči

Tudi če boste kdaj pred ekranom ostali malce dlje, kot bi bilo dobro, naj vas ne skrbi saj je tu funkcija EyeComfort, kina vaš televizor vnaprej naloži čas lokalnega sončnega vzhoda in sončnega zahoda in osvetlitev prilagaja zunanji svetlobi. Prav tako zmanjša svetlost in barve po sončnem zahodu, da je vaš zaslon mehkejši in prijaznejši do oči. Tako se lažje sprostite. Hkrati pa je ta funkcija izredno dobrodošla pri mlajših gledalcih, katerih oči se še razvijajo.

Foto: Samsung

Za popolno izkušnjo je pomemben tudi zvok

Vam je znan občutek, ko sedite v koncertni dvorani in vas zvok glasbil, kar posrka vase? Pri tem televizorju boste občutili enako, le v udobju svoje dnevne sobe. Potopite se v prostorski zvok orkestra v živo, neposredno iz svoje dnevne sobe z najnovejšo Dolby Atmos® tehnologijo in Q-symphony, ki dvigneta vašo domačo izkušnjo na povsem novo raven. Ob tem Object Tracking Sound (OTS) sledi gibanju in poskrbi, za 3D zvočno izkušnjo.

Če ne želite zamuditi nobene novosti na področju ekranov v letu 2023, kliknite na povezavo: https://www.samsung.com/si/firstlook/ in kot prvi odkrite največji WOW efekt do zdaj. Prijavite svoje zanimanje za naslednji kvantni skok v zaslonski tehnologiji.

Foto: Samsung

Style. Več novic