YouTube kanal, ki secira lepotne operacije slavnih

21. februar 2023

YouTube kanal, ki secira lepotne operacije slavnih

21. februar 2023

Očem javnosti v deželi slavnih prav nič ne ostane skrito, saj so pod drobnogledom vsako minuto in na vsakem koraku.

Vsi smo že videli nešteto primerjav prej in potem in čeprav so plastične operacije nekaj povsem običajnega, jih precej slavnih še vedno zanika. Youtuberka Lorry Hill v svojih videih razkriva, kateri zvezdniki so šli pod nož, kaj so si dali popraviti in tudi stranske učinke, ki so jih spremljali.

Lorry svoj YouTube kanal ni ustvarila zavoljo kritike, posmehovanja ali zgolj razkrivanja lepotnih skrivnosti hollywoodskih zvezdnikov. S svojimi objavami želi sledilcem ponuditi vsebine z izobraževalno noto, saj je tudi sama že večkrat zašla h kirurgom ter svoje izkušnje v videih večkrat omeni.

Javnost želi osvestiti o možnostih estetske kirurgije, opozoriti na vse težave, ki lahko spremljajo posege in opomniti, da popolnost, ki jo vidimo na družbenih omrežjih, ne obstaja.

Plastične operacije so predvsem zavoljo zvezdnic postale trend pri vse mlajših puncah in so eden od razlogov za porast depresije med mladimi, saj se z njimi nenehno primerjajo.

V svojih vsebinah s pomočjo fotografij in posnetkov nazorno pojasni, katere plastične operacije so imeli slavni igralci, pevci in drugi estradniki, koliko so zanje odšteli in celo kakšne stranske učinke so imeli. Njena predvidevanja so nemalokrat podkrepljena s fotografijami brazgotinami od posegov. Ob ogledu njenih videov je kar jasno, da skorajda ni osebe v svetu slavnih, ki ne bi posegala po plastičnih operacijah.

Zveznikov Lorry nikakor ne obsoja. Pri mnogih znanih, za katere menimo, da so imeli lepotne popravke, pojasni, zakaj posegi niso najbolj uspeli in zakaj jih skorajda ne prepoznamo več. Med njenimi najbolj priljubljenimi videi je seveda vsebina o K klanu s Kim Kardashian na čelu.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic