Louis Vuitton je v Milanu odprl razstavo superg

03. marec 2023

Louis Vuitton je v Milanu odprl razstavo superg

03. marec 2023

Louis Vuitton ima razstavo umetniških prenov superg LV Trainer, ki jih lahko kupite kar na samem mestu razstave.

Vsi ljubitelji superg lahko uživate v odlični razstavi superg v Milanu. Louis Vuitton je namreč odprl razstavo z naslovom White Canvas: LV Trainers in Residence, ki je posvečena prvi liniji umetniških prenov superg, nastalih pod okriljem LV Trainer.

Razstava se je odprla 24. februarja v milanski trgovini Louis Vuitton v nakupovalnem središču Garage Traversi in bo trajala do 16. marca.

Foto: Louis Vuitton

Otvoritveni del razstave predstavlja iteracije umetnice grafitov Lady Pink iz Ekvadorja, ki je svoje delo izpopolnila v New Yorku, umetnice Lee Quiñones iz Portorika, katere dela je mogoče videti v podzemnih železnicah, in Estate of Rammellzee, ki je zapuščina velikega uličnega umetnika Rammellzeeja.

Foto: Louis Vuitton

Razstava kot povabilo h kreativnemu sodelovanju razširja globoko zakoreninjena razmerja Louisa Vuittona v umetniških sferah. Razstavo kurira Sky Gellatly.

Foto: Louis Vuitton

Projekt, ki ga je prvotno ustanovil nekdanji moški kreativni direktor Virgil Abloh, umetnikom ponuja popolnoma bele nizke usnjene superge LV kot prazno platno. Silhueta, ki jo je prvotno zasnoval Abloh za pomlad/poletje 2019, združuje klasično obliko košarkarskih superg z znanjem francoske modne hiše.

Razstavne superge bo mogoče v omejeni količini kupiti tudi ekskluzivno v trgovini Milano. To je idealna priložnost, da spomladi odpotujete v Milano, obiščete to veliko razstavo, na poti pa se lahko sprostite v čudovitih milanskih termah. Popoln vikend!

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic