Dnevni horoskop za četrtek, 9. marca 2023

08. marec 2023
Dnevni horoskop za četrtek, 9. marca 2023

Dnevni horoskop za četrtek, 9. marca 2023

08. marec 2023

Želje lahko počasi začno pronicati v realnost, vendar jih boste morali najprej razčleniti ter vanje zaupati.

Cikel zaključevanja bo za nekatere prava prebuditev, za druge pa težavna naloga. Izberite pravo orodje, ko se boste soočali s sabo in s svojimi notranjimi vzgibi. Zaznati bo intelektualne in domišljijske sposobnosti ter pozitiven odnos do prebiranja takšnih in drugačnih življenjskih izkušenj. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Pomembna vam bo odgovornost, s katero se boste želeli izpostaviti. Po drugi strani pa se boste morali bolj sprostiti in si zaupati, ter na vse skupaj pogledati kot vznemirljiv izziv.

BIK
Ob poslušanju nekoga, ki je zelo izkušen in samozavesten, se boste veliko naučili. Ne zaslužijo si vsi vaše pozornosti, zato bodite bolj izbirčni, ko spuščate ljudi v svoj krog.

DVOJČKA
Najbolj boste blesteli v komunikaciji in dejavnostih, poveznih z ljudmi, zato se pogovorite o zadevi, ki vas obremenjuje že nekaj časa. Ne morete se otresti občutka, da nekdo do vas ni iskren.

RAK
Na ljubezenskem področju boste z energijo lune v tehtnici delovali razposajeno. Prijaznost vas bo neverjetno navduševala. Besedam boste pripisali večji pomen.

LEV
Dobro veste, da besed, ki jih izgovorite, ne morete vzeti nazaj, zato raje dvakrat premislite, kaj boste v službenem krogu, ko vas bo nekdo izzval, povedali. Pikre pripombe raje zadržite!

DEVICA
Bodite z energijo lune v tehtnici nekoliko bolj potrpežljivi, saj vas čaka nekaj lepega. Lahko bi lahko dosegli boljše rezultate, a tudi ta smer, ki gre postopoma navzgor, vam bo ustrezala. 

TEHTNICA
Nove naloge se boste lotili na pravi način. Ne pozabite, da vse lahko spremenite v svojo korist, le povežite se s pravo osebo. V miru lahko raziskujete dalje in mogoče celo nekaj odkrijete.

ŠKORPIJON
Pred vami je dan z luno v tehtnici, v katerem vas bo mikalo vse novo in neznano, zato zaupajte in sodelujte. Delovne obveznosti bodo v ospredju, kar vam bo vsekakor pisano na kožo. 

STRELEC
Glede zasebnih zadev se lahko znajdete v kočljivem položaju, saj boste z luno v tehtnici neodločno tehtali med dvema podobnima možnostma. Ne skrbite, ovira ste samo sami sebi. 

KOZOROG
Vse se vam dogaja zelo nepredvidljivo, vendar bo ravno ta tempo ugodno vplival na vaše finančno stanje, ki se bo začelo krepiti. Dokazali boste svoje vrhunsko znanje in si izborili boljšo pozicijo.

VODNAR
V današnji dan boste stopili nekoliko zmedeni in nesigurni vase. Na nekoga boste kazali s prstom, ob tem pa se ne boste zavedali, da pravzaprav kažete nase in na svoje lastnosti. 

RIBI
Nasveti, ki jih boste delili v krogu družine, bodo modri in iskreni. Veliko boste razmišljali in se odločali po temeljitem premisleku. Pozitivno bo, da boste svoje občutke zapisovali.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic