Kako preživeti popoln materinski dan s svojo mamo?

25. marec 2023

Kako preživeti popoln materinski dan s svojo mamo?

25. marec 2023

Nimate ideje, kako presenetiti svojo mamo na materinski dan? V zadnjem hipu smo poiskali nekaj zamisli, kako kakovostno preživeti sobotno druženje z vašo največjo oboževalko.

V Mariboru se lahko od 11. ure dalje posladkate na Festivalu Čili in Čokolade, kulinarična doživetja vseh barv in oblik pa okušate na gurmanskem dogodku Teden restavracij v eni izmed (ali več) 105 restavracij, ki sodelujejo na dogodku.

Foto: Unsplash

Ljubiteljice umetnosti lahko v štajerski prestolnici na prelepem dvorišču Vetrinjskega dvora obiščete razstavno-prodajni sejem slovenskih ustvarjalcev Artish.

V Ljubljanski SNG Opera in balet si lahko ob 19.30 uri ogledate opero Trubadur Giuseppeja Verdija ali izberete ogled katerega od nagrajenih filmskih uspešnic v kinih po celi Sloveniji.

Foto: SNG Opera in balet Ljubljana / Darja Štravs Tisu

V kolikor obožujete ročna dela, se lahko ob 9. uri na Ptuju udeležite začetnega tečaja šivanja ali delavnice z glino Moj set za zajtrk, ki se prične ob 10.30 uri v delavnici Petre Markič v Kranju. Kranj pa jutri organizira čistilno akcijo z imenom Očistimo Kranj – Kranj ni več usran, prične se na Glavnem trgu ob 9. uri.     

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic