Dnevni horoskop za sobota, 1. april 2023

31. marec 2023

Dnevni horoskop za sobota, 1. april 2023

31. marec 2023

Skušajte odmislite vse kar je neuporabno ter poudariti vse, kar bi lahko v bližnji prihodnosti z vašo pomočjo zableščalo.

Ljubezen bo še kako pomembno področje, ki ga boste z veseljem negovali. Zaželeli si boste več bližine ter pozornosti tistih, ki so vam blizu. Velika vprašanja in težke naloge stopajo v ozadje, tudi notranji nemir se počasi umika iz obzorja. Tokrat ste lahko šaljivi, nihče vam ne bo zameril.

OVEN

Čaka vas zaplet, ki se ga boste zavedali, ampak se ne boste preveč obremenjevali saj boste prepričani, da se bo vse rešilo ob za vas pravem času. Prav je da zaupate vase.

BIK

S pomočjo energije lune v levu se bodo vse zadeve, ki so vas še pred kratim skrbele uredile in sestavile. Prihaja čas zaupanja ter vere v to, da se bo vse obrnilo v pravo smer.

DVOJČKA

Kljub temu, da ste se potrudili, vam nekaj pomembnega ne bo uspelo, zato je čas, da zaprosite za pomoč, ter se nehate obremenjevati. Samski se preveč vračate v stare zgodbe, kar vas vleče navzdol.

RAK

Spomini bodo obudili čustva, ki vam bodo kljub pogumni luni v levu oteževala delovanje. Nikar ne pretiravajte, saj bi s tem izginilo ravnotežje, po katerem hrepenite že nekaj časa.

LEV

Sreča bo zaradi lune v vašem znamenju na vaši strani. Na dan prihaja vaša iznajdljiva in v prihodnost usmerjena narava, ki vam bo pomagala, da boste dober steber tudi za druge.

DEVICA

Na zadevo, ki se bo odvijala v domačem okolju bi bilo potrebno pogledati na različne načine, ne le izključno iz vašega zornega kota. Pomislite še enkrat in se raje z nekom pošalite.

TEHTNICA

Trenutno še niste pripravljeni na čustveno soočenje, zato ne prehitevajte časa. Preveč ste razdvojeni med kariero in ljubeznijo. Prav tako vam ni jasno, kam se je umaknila vsa spontanost.

ŠKORPIJON

Razveselile vas bodo novice, ki jih boste slišali od prijateljev. Pogrešate več zabave zato boste predlagali nepričakovano srečanje. Tako boste prepričljivi, da se vam bodo težko uprli.

STRELEC

Z luno v levu boste popolnoma prepričani vase in v svoj prav, kar lahko nekoga močno zmoti. Situacija, ki vam ne bo najbolj všeč, bo izgledala popolnoma drugače, kot običajno.

KOZOROG

Navduševali boste s samozavestjo, toda previdno, nikar ne obljubljajte nečesa, v kar niste povsem prepričani. Vaša pričakovanja bodo z ugodno energijo leva izpolnjena.

VODNAR

Posledice pretiranega optimizma vas bodo prepričale, da je zopet pravi čas za odklop. Dovolite si početi zadeve, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo obzorja.

RIBI

Odgovornost naj malce počaka, saj vas bodo mikale prijetne dogodivščine, prav tako vam bo ustrezal ležeren počitek. Zvečer se sprostite ob dobrem filmu ali zanimivi knjigi.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic