Dnevni horoskop za torek, 4. aprila 2023

03. april 2023

Dnevni horoskop za torek, 4. aprila 2023

03. april 2023

Odprli se boste tistim, ki vam bodo želeli prisluhniti.

Kdorkoli vas bo opominjal na zadeve, ki vam niso všeč, ne bo naletel na najboljši odziv. Prijatelji bodo tisti, ki vas bodo znali usmerjati tja, kjer lahko pričakujete dobre možnosti in kanček zadovoljstva, po katerem hrepenite. Umirjene misli in skrite želje vas vodijo k prebujanju domišljije. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Zakaj ne bi, da boste bolj mirni najprej premislili, kam vas pelje določena pot. Lahko si boste sami čestitali, ker ste naredili nekaj, kar vam bodo drugi še dolgo zavidali. 

BIK
Na živce vam bo šlo, saj vas bo nekdo od sodelavcev ves čas opazoval in bdel nad vašimi koraki. Hrepeneli boste po tem, da vse skupaj zaključite mirno, brez radovednih oči.

DVOJČKA 
Presenetile vas bodo številne priložnosti, ki prihajajo razigrano in spontano. To vam bo ustrezalo še posebej, če ste se v zadnjem časih že začeli spraševati, zakaj se nič ne premakne. 

RAK
Ves čas boste hiteli, vendar se boste, ko vas bo nekdo opozoril na morebitno napako, umirili. Prišli boste do ključne točke, da vas tisti, ki vas ne spoštujejo dovolj, ne zanimajo več. 

LEV
V ljubezni so kljub hladni energiji, ki jo prebuja luna v devici na vidiku novosti. Pomembno bo, da znova analizirate določen odnos, ki vas bremeni. Spoznanje bo zanimivo.

DEVICA
Zasebno boste z veseljem pokazali iniciativnost in ponovno osvojili srce ljubljenje osebe, z nekaj radosti in iznajdljivosti. Tudi samskim se vam obeta več trenutkov sreče.

TEHTNICA
Ne boste najbolj zadovoljni, saj se boste morali soočati s tujimi napakami. Čim manj projekcij, čim manj prenašanja odgovornosti na druge, le tako vam bo uspelo, kar ste si zamislili. 

ŠKORPIJON
Nekdo očitno ni takšen, kot si želite. Ko boste spregovorili o čustvih, se preprosto spomnite, da so dejanja vedno veliko močnejša od besed. Ne dovolite si, da bi se zopet ponižali.

STRELEC
Z luno v devici prihaja več izzivov in osebne motivacije. Prilagodljivost vam bo prišla prav, ko se bodo delovne obveznosti stopnjevale in kopičile. Ne pozabite pa tudi na prijatelje.

KOZOROG
Energija bo naklonjena, saj vam prinaša potrebo po odločitvah ter potrebo po raziskovanju in optimizmu. Ne skrbite, uspeli boste tudi tam, kjer ste bili še pred kratkim v močnih dvomih.

VODNAR
Napetost bo počasi popustila, čeprav se boste še predobro spominjali zapletov z osebo, ki vedno najde nekaj, kar ni v vaši domeni. O vajinem odnosu boste razmišljali iz drugačnega zornega kota. 

RIBI
V dan se boste podali sproščeni in odločni, potem pa se vse skupaj obrača v drugo, zoprno smer, ko nenehno nekaj preverjate, analizirate in nikakor ne morete nikomur zaupati.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic