Ne veste, kaj obleči? Predstavljamo 3 brezčasne kombinacije.

06. april 2023

Ne veste, kaj obleči? Predstavljamo 3 brezčasne kombinacije.

06. april 2023

Pomladno vreme je pogosto spremenljivo, zato se je težko odločiti, kaj bi oblekli. Za vas smo za inspiracijo poiskali tri odlične kombinacije.

Dandanes na ulicah vidimo vse – od ljudi v kratkih hlačah do dolgih zimskih jaken – in zdi se, da nihče ni povsem prepričan, kako se obleči v prvih pomladnih dneh, ko se izmenjujeta sonce in veter s plohami.

Kako rešiti enačbo s toliko neznankami? Kaj obleči v tem obdobju? Preprosto: obdržimo nekaj zimskih kosov in jim dodajmo lahkotnejša, skoraj poletna oblačila.

Predstavljamo vam tri pomladne kombinacije, v katerih boste videti odlično, hkrati pa vas ne bo zeblo.

Poletna majica + plašč

Preprosta bela majica (z logotipom ali brez) bo tudi to poletje nenadomestljiv modni kos. Obožujemo tudi običajne kratke ali croped majice, ki jih lahko nosimo pod najljubšim plaščem.

Foto: Instagram @josefinehj
Foto: Instagram @danixmichelle
Foto: IMAXTree

Moški pulover + kratke hlače

Obožujemo nasprotja. Široki moški puloverji in brezrokavniki z V-izrezom (z ali brez neizogibne bele majice pod njimi) nas bodo dovolj greli, da lahko lahke kratke hlače nosimo z balerinkami ali supergami.

Foto: IMAXTree
Foto: IMAXTree
Foto: Instagram @courtneecrews

Usnjena bomber jakna + krilo

Dva IT kosa zimske sezone se selita v pomlad. Ne želimo se odpovedati maksi krilom, a še vedno lahko uživamo v dneh, ko morda ni tako toplo in se ogrnemo z usnjeno bomber jakno.

Foto: IMAXTree
Foto: IMAXTree
Foto: Instagram @_jeanettemadsen_

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic