Izšel je napovednik za film Barbie in ne vemo, kaj naj si mislimo

06. april 2023

Izšel je napovednik za film Barbie in ne vemo, kaj naj si mislimo

06. april 2023

Uradni napovednik za film, v katerem Barbie igra Margot Robbie, Kena pa Ryan Gosling, je, kako bi rekli … rožnat.

Bolj v smislu barve kot v optimističnem smislu. Barbi svet je tako rekoč kalejdoskop rožnatega odtenka z živahnimi fluorescentnimi toni in kupom plastike. Plastike tako v scenografiji in kostumografiji kot plastični igri dveh največjih zvezdnikov Hollywooda. In čeprav se zavedamo, da je plastična igra eden izmed glavnih smislov filma, je napovednik kar težko, če ne že kar boleče, gledati.

V dolgonogo “plastično” lepotico se je prelevila Margot Robbie, vlogo njenega “popolnega” fanta pa je odigral Ryan Gosling, za mnoge (vse prej kot pozitivno) presenečenje.

Mnogi so se ob naznanitvi njegove vloge v filmu spraševali, zakaj se je določil sprejeti vlogo. A kot je povedal v televizijskem šovu Jimmyja Fallona, se je za vlogo odločil, ko je med klicem in ponudbo vloge režiserke na vrtu svojega doma našel ležati lutko Kena z obrazom v blatu. Najverjetneje igračko katere od svojih dveh hčera, ki ju ima z igralko Evo Mendes. V oddaji je še dodal, da je to eden najboljših scenarijev, kar jih je prebral.

Napovednik se prične z nadležnimi pozdravi glavne protagonistke, konča pa z ikoničnim kakopak pink kabrioletom in sceno, kako se Barie in Ken podata v “resnični svet”. Napovednik spremlja uspešnica legendarnih The Beach Boysov z naslovom Fun, Fun, Fun.

Napovednik je v še ne 24 urah zbral že 5,6 milijona ogledov in po komentarjih pod objavo sodeč, večina film nestrpno pričakuje. V filmu, ki so ga snemali lansko poletje, igrajo še Issa Rae, Hari Nef, America Ferrera, Dua Lipa, Ncuti Gatwa, Simu Liu, Michael Cera, Kate McKinnon, Nicola Coughlan, Ariana Greenblatt in Alexandra Shipp. Fil je režirala z oskarjem nagrajena Greta Gerwig.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prvi napovednik je izšel decembra in je takrat močno razburil in razklal pričakovanja javnosti. Film si bo mogoče v kinematografih po vsem svetu ogledati 21. julija, datum premiere filma pri nas pa zaenkrat še ni znan.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic