Dnevni horoskop za ponedeljek, 10. aprila 2023

09. april 2023

Dnevni horoskop za ponedeljek, 10. aprila 2023

09. april 2023

Razpoloženje ne bi moglo biti boljše, kot bo.

Če se boste znali upreti še nekaterim pripombam drugih, se vam obeta čudovit dan, v katerem si boste oddahnili. Izkoristite svoj šarm in taktnost, da dobite, kar želite. Prijetna energija vam omogoča, da se nemoteno spopadate z življenjskimi težavami, prebuja tudi jasnost, zdrav razum in lepo sodelovanje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Odličen dan, v katerem si boste spočili od utrujenosti, ki vas je ujela v preteklem tednu. Lepe misli, obarvane z noto ljubezni, vas vodijo v smer, ki vam bo še kako pisana na kožo.

BIK
Znašli se boste na točki, ko boste na vsak način želeli nekomu priskočiti na pomoč, vendar si boste morali zato odtrgati več časa, kar pa lahko doprinese nekaj notranje napetosti.

DVOJČKA
Veselje, ki se bo prepletalo bo tisto, ki vas bo zadržalo pred slabimi energijami. Luna v strelcu povečuje želje, še posebej tiste, ki so povezane s tem, da bi se v prihodnje bolj odklopili.

RAK
Okoliščine, ki jih bo krojila luna v strelcu, bodo načeloma pozitivne, vendar so lahko v določenih trenutkih nenaklonjene in najpomembnejše je, da ne boste rinili z glavo skoz zid. 

LEV
Odprle se vam bodo nove razsežnosti, ki jih prinaša odprta energija lune v strelcu. Vsaka napaka se bo izničila, kakor hitro se bo pojavila, vsaka pravilna odločitev bo nagrajena. 

DEVICA
Kljub prodorni energiji lune v strelcu nič ne bo šlo na hitro, zato se pripravite na trdno, disciplinirano in predvsem resno delovanje, ki se bo prepletalo tudi na področju družinskih odnosov.

TEHTNICA
Čeprav boste še malce neodločno pogledovali proti prihodnosti, se bo vse skupaj zaradi prehoda v bolj stabilno fazo kmalu spremenilo. Vztrajno in brez pomislekov se boste podali v prijetne vibracije.

ŠKORPIJON
Uporabite svoj trden karakter za obvladovanje lekcij, ki se bodo vrstile in uspevalo vam bo vse kar ste si zastavili. Poskrbite zase, več se gibajte in sproščajte, še posebej pripadnice ženskega spola.

STRELEC
Kljub luni v vašem znamenju boste na čustvenem področju nekoliko napeti in usmerjeni v hitre rešitve, ki pa jih tokrat žal ne bo na spregled. Razmišljali boste tudi o odnosih, ki ste jih že zaključili.

KOZOROG
Ideje bodo sicer odlične, vendar, jih bo treba v naslednjih dneh najprej preveriti, saj vas lahko popeljejo v neuspeh. Skušajte se malce razbremeniti od materialnih vsebin.

VODNAR
Opazovati boste morali, kaj od vas želijo drugi, in jim poskušati ustreči, nato se bo vse skupaj zavihtelo v vaše dobro. Občutili boste veliko energij, ki so vam najbližje, saj prebujajo samozavest.

RIBI
Poskusite nameniti več pozornosti malenkostim, ki bodo za osebo nasprotnega spola zelo dobrodošle. Kljub manjšim zapletom vam dan z energijo lune v strelcu podarja iskrenost.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic