Dnevni horoskop za četrtek, 13. aprila 2023

12. april 2023

Dnevni horoskop za četrtek, 13. aprila 2023

12. april 2023

Ko vam bodo postavili vprašanje, se boste zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom odzivali bolj ostro.

Zazrli se boste vase, z namenom, da bi resnično razumeli globino svojih občutkov. Sposobnost, da stopite v stik z zapletenostjo lastnih čustev, vam daje vpogled, potreben za razumevanje. Prišli boste do spoznanja, da govoriti resnico ni vedno lahko, še posebej, če so vaši občutki v nasprotju z občutki drugega.

OVEN

Obremenjeni z nervoznim razmišljanjem in pretiranim analiziranjem se boste lotili nečesa v napačni smeri. Nikar se ne razburite takoj, če vas bo nekdo opozoril na napake.

BIK

Zadnji krajec vam bo podaril samozavest, le tako se boste znali s težavami soočiti. V nevarnosti, da se znajdete v napetem stanju boste še posebej tisti, ki ste v daljši vezi.

DVOJČKA

Določene energije vas vlečejo k samokritičnosti, ki je za vas lahko uničevalna in vam blokira možnosti, da na poslovnem področju dosežete boljše rezultate. Skušajte se razbremeniti.

RAK

Največ sreče pričakujte zjutraj, ko bodo z luno v kozorogu v ospredju čuti za komunikacijo, trgovanje in izmenjavo mnenj. Na finančnem področju vas čakajo presenečenja.

LEV

Spraševali se boste ali je smiselno nadaljevati ali zaključiti določeno zadevo, saj vam bo vse končno bolj jasno. Nadaljujte z energijo Zadnjega krajca s konkretnimi odločitvami.

DEVICA

Glede delovnih nalog boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila, kar vas bo postavilo v ospredje. Prisluhnite nekomu izmed tistih, ki jim zaupate, lažje vam bo.

TEHTNICA

Preveč ste previdni, kar že nekaj časa blokira vaš uspeh. Včasih bi se morali preprosto spontano odločati in tudi večkrat tvegati, saj boste le tako ujeli boljše rezultate in dobro počutje.

ŠKORPIJON

Največ boste na področju čustev, kjer boste zelo nemirni dosegli brez veliko besed. Pojavi se lahko občutek, da se vsi nekako pomikajo naprej, le vi ostajate na enakem mestu.

STRELEC

Z nadrejenimi in sodelavci zaradi kočljive situacije, v kateri se boste vsi skupaj znašli ne boste imeli dobrega odnosa. Verjetno so pričakovanja povsem drugačna od njihovih.

KOZOROG

Nekaj vas ves čas vznemirja, zato bi bilo dobro, da dobro premislite, ali vam takšni odnosi sploh ustrezajo. Če imate zdravstvene težave, jih nikakor ne bi smeli ignorirati, ampak se z njimi soočiti.

VODNAR

Končno boste z energijo Zadnjega krajca vnesli spremembe, ki vam bodo marsikaj olajšale. Le pogum bo potrebno zbrati ter se usmeriti v tiste stvari, ki dišijo tudi po dobičku.

RIBI

Tokrat bo za vas pomembno delo in seveda ambicije, povezane z dolgoročnim uspehom. Da bi se izognili turobnim mislim in občutku nepravičnosti, si morate priznati umske sposobnosti in jih negovati.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic