Swarovski predstavil kolekcijo z Marvelovimi superjunaki

15. april 2023

Swarovski predstavil kolekcijo z Marvelovimi superjunaki

15. april 2023
Foto: Instagram @swarovski

Marvelovi superjunaki so postali glavni akterji nove kolekcije nakita Swarovski, ki ga zaznamujejo svetleči kristali.

Podjetji Marvel in Swarovski sta združila moči in pripravila svetlečo kolekcijo nakita in prav posebne zbirateljske figurice posvečene Marvelovim superjunakom.

Kolekcija vključuje superjunake Spider-Mana, Črnega panterja, Stotnico Marvel, Iron Mana in Hulka, liki pa med drugim krasijo čudovite ogrlice z obeski, prstane in zlate zapestnice.

Foto: Instagram @swarovski

Prvo sodelovanje med avstrijskim proizvajalcem kristalov in podjetjem Marvel vključuje še figurice iz brušenega stekla. Kolekcija vključuje 15 kosov in je cenovno dostopnejša od običajnih kolekcij podjetja Swarovski, saj se cene posameznih kosov gibljejo od 75 do 850 evrov.

Med dražjimi predmeti sta ogrlica obeskom s podobo Črnega panterja, ki je okrašen s kristali ter izvrstna figurica Hulka iz brušenega stekla, ki ima 578 faset.

Foto: Instagram @swarovski

Prestižna superjunaška kosa

Glavna kosa zbirke sta dve s kristali okrašeni figurici Stotnica Marvel in Spider-Man v omejeni izdaji, za katere je treba odšteti kar 8.500 oziroma 20.000 evrov. Figurica Stotnice Marvel, izdelana iz več kot 10.000 kristalov, je visoka 10 centimetrov in prikazuje junakinjo Marvel v njeni značilni rdeči, modri in zlati obleki.

Figurica Spider-Mana je visoka 22 centimetrov in narejena iz več kot 32.000 kristalov. Izdelali jo bodo zgolj po naročilu, izdelava pa zahteva kar 233 ur dela, pri čemer uporabljajo posebno patentirano tehnologijo Pointiage.

Foto: Swarovski
Foto: Instagram @swarovski
Foto: Instagram @swarovski

“Stan Lee je bil mojstrski pripovedovalec zgodb,” je v izjavi za javnost povedala kreativna direktorica podjetja Swarovski Giovanna Engelbert. “Svetu je dal nekaj neverjetno vplivnih in vznemirljivih superjunakov, zato nam je bilo v resnično čast, da smo se poglobili v te Marvelove junake in z našimi kristali izrazili njihove individualne lastnosti.”

Foto: Instagram @swarovski

Vse izdelke, vključno s figuricama v omejeni izdaji, lahko najdete tudi v slovenski spletni trgovini znamke Swarovski.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic