Dnevni horoskop za soboto, 15. aprila 2023

14. april 2023

Dnevni horoskop za soboto, 15. aprila 2023

14. april 2023

Trden občutek samospoštovanja vam ne bo dovolil počivati na lovorikah.

Spremljal vas bo občutek, da je vaša dolžnost popraviti nepravičnost, kjer koli jo zaznate.  V ljubezni prihajajo na plano iskrene izjave. Vse skupaj boste zaznavali bolj strastno, pripravljeni boste podati se v skrajnosti. Pomembno bo, da se vaša potreba po tem, da ste koristni, ne spremeni v potrebo po tem, da ste nekomu ves čas na razpolago. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Resnico boste nekomu, ki si to v bistvu zasluži povedali direktno v obraz. Tokrat boste ne glede na pripombe popolnoma prepričani v svoj prav, narastla bo tudi vaša samozavest.

BIK
Osredotočate se na drobne malenkosti. Ker poskušate vedno ustreči drugim ljudem, je sedaj čas, da ustrežete sebi in svojemu telesu. Spoznali boste, da potrebujete le malo, da bi bili srečni.

DVOJČKA
Za večje podvige na področju čustev ne bo primeren čas, ker boste prepričani, da imate sami najbolj prav, kar vas lahko žal drago stane. Prišli boste tudi do mnogih spoznanj in želje po napredku.

RAK
Nikar o svojih financah ne razlagajte drugim, saj bi vas lahko nekdo narobe razumel.  Na fizični ravni se bodo situacije sprostile, končno boste ponovno sposobni funkcionirati brez slabega počutja in omejitev. 

LEV
Prihaja zadovoljstvo, o katerem sanjarite že dlje časa in je tesno povezano s področjem čustev, za katerega smatrate, da ni urejeno, kot si želite. Odnosi z družino se lahko bistveno izboljšajo.

DEVICA
Osebno življenje bo zasenčilo razmišljanje o materialnih stvareh. Odnosi bodo sproščeni, če boste začutili neiskrenost pa se boste hitro brez pomisleka podali v drugo smer. 

TEHTNICA
Deležni boste priložnosti, vendar bo treba vse skupaj preveriti, saj lahko naletite na ovire, ki bodo bolj skritega značaja. Ljubezenski pripetljaji, ki se bodo vrstili, vas lahko vodijo v nejasen občutek. 

ŠKORPIJON
Morali se boste prilagoditi, prav tako je pravi čas, da postanete v odnosih bolj odgovorni. Planeti vam na področju ljubezni prinašajo več ljubimkanja, toplih besed in zadovoljstva.

STRELEC
V kočljivi situaciji v domačem krogu vas lahko reši vaš ego. V sebi imate velik potencial, da se pomaknete naprej, zato se prenehajte obotavljati in biti sami sebi največji sovražnik. 

KOZOROG
Naredite nekaj zase, saj je pred vami dan z energijo lune v vodnarju, ki bo bogat z ljubeznijo. Odnosi bodo končno dobili priložnost, da se razvijajo naprej v pozitivni smeri.

VODNAR
Napredek bo opazen tako v boljših medosebnih odnosih kot tudi v čustvenem smislu. Izognite se le težav, povezanih z družinskim okoljem. Povečala se bo tudi vaša motivacija.

RIBI
V domačem okolju boste dosegli najnižjo točko strpnosti, kar bo sprožilo val ogorčenja. Čim prej omilite situacijo in se še v pravem času opravičite. Odprti in razigrani boste šele zvečer. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic