Dnevni horoskop za ponedeljek, 17. aprila 2023

16. april 2023

Dnevni horoskop za ponedeljek, 17. aprila 2023

16. april 2023

Najpomembnejši interesi bodo zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom napredek, dobro počutje, umirjeni odnosi in širjenje lastnih obzorij.

Najboljši nasvet, ki bi ga bilo vredno upoštevati, je, da še naprej iščite nove priložnosti, saj vas bodo čakale. Svetla točka bodo prijateljski odnosi in obujanje pozitivnih trenutkov. Vse skupaj se bo obarvalo z nežno energijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čeprav vas bo energija lune v znamenju rib vodila v zasanjanost, se skušajte prebuditi pravi čas. V nasprotnem primeru boste kmalu obžalovali, da nečesa niste storili, ker niste bili dovolj budni.

BIK 
Ko boste prejeli pomemben klic, nikar ne mencajte in ne bodite nervozni, saj se bo vse skupaj po zanimivem pogovoru zavrtelo v pravo smer. Dovolite si argumentirati bolj sproščeno.

DVOJČKA 
Skušajte kljub energiji lune v ribah, ki vleče v osamo, spregovoriti o tistih stvareh, ki vas v notranjosti obremenjujejo ter jih sami niste sposobni rešiti v stabilni smeri. Prisluhnite nasvetu!

RAK 
Zaželeli se boste poglobiti vase, vendar vas lahko zmotijo tisti, ki bodo ves čas nekaj iskali in želeli. Če se ne boste postavili zase, se boste hitro znašli pod njihovim okriljem.

LEV 
Bolj ste sposobni, kot se zavedate, moč, ki vam jo dodaja luna v ribah, se bo skozi dan razbohotila na vsa področja delovanja. Če želite uspeti, morate biti pripravljeni tudi na izgubo. 

DEVICA 
Pripravljeni boste na nove korake, saj vas bo luna v ribah opomnila, da lahko naredite še več kot do sedaj. Znali boste sešteti dejstva ter jih nadgraditi v za vas ustrezni smeri.

TEHTNICA 
Primanjkovalo vam bo odločnosti, vendar boste kljub temu na področju kariere in izobraževanja pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Urejene finance bodo pogoj za srečo.

ŠKORPIJON 
Močno hrepenite po slavi, saj vas vodi občutek, da niste dovolj opaženi, kljub temu da se ves čas trudite biti boljši od drugih. Umirite se ter potrpežljivo počakajte na ugoden trenutek.

STRELEC 
Uravnoteženega odnosa ne bo pretežko doseči, saj že dobro veste, koga imate na drugi strani, predvsem pa bo najbolj pomembno to, da si že nekaj časa želita urediti določeno stvar.

KOZOROG 
Izkoristite svojo domišljijo, ki jo prinaša energija lune v znamenju rib, saj lahko ustvarite nekaj kreativnega. Prijetni komplimenti ter strastni namigi bodo močno polepšali vaš večer.

VODNAR 
Kljub luni v ribah, ki deluje bolj iz ozadja, boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k bolj inovativnim začetkom. Pričakujete lahko tudi manjše ljubezensko presenečenje. 

RIBI 
Ponudila se vam bo priložnost, vendar vse skupaj ne bo tako enostavno, saj boste morali v tisto, kar si želite vložiti veliko svojega časa in energije. Vsekakor pa bo vaš trud poplačan.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic