Dnevni horoskop za četrtek, 20. aprila 2023

19. april 2023

Dnevni horoskop za četrtek, 20. aprila 2023

19. april 2023

Znebite se vsega balasta, katerega ne želite nositi s sabo, kljub temu pa se v ključnih trenutkih postavite zase, saj bo zelo pomembno izoblikovati lastno mnenje.

Kljub Sončnemu mrku lahko izkoristite lepoto in pomen vsega, kar se prepleta v globoki podzavesti. Nikar se ne ustrašite edinstvenega pogleda na svet ter povišanega ega, ki ga je smotrno uporabiti v učinkoviti smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Naredite, kljub temu da se vas bo dotaknila energija Sončnega mrka, kakšen nov korak. Ne bo vam žal, tako boste le prijetno presenetili sebe ter svoj bančni račun, ki hrepeni po oplemenitenju.  

BIK
Okoli vas se bodo nahajale dobre priložnosti za začetek, vendar se boste zaradi energije Mrka odločili težje kot običajno. Prav tako pazite na svoje telo in se poskusite več gibati.

DVOJČKA
Energijo, ki jo prebuja Sončev mrk, porazdelite, nikar pa ji ne dovolite, da se dotakne področja čustev, saj ga lahko močno razburka. S komplimenti tokrat nikar ne skoparite.

RAK
Kljub stresnemu vplivu boste prebudili moč in se pogumno soočili s situacijo, ki jo lahko izboljšate. Ne trudite se nekomu posebej ugajati, ker ste simpatični prav takšni, kot ste.

LEV
Po pogovoru, ki ne bo enostaven, se boste počutili razbremenjeno, zato z njim ne odlašajte. Bodite na osebnem področju bolj spontani in se brezskrbno podajte naprej, brez slabe vesti ali občutka krivde.

DEVICA
Srčni nemir vas bo usmeril k spremembam. Po tehtnem razmisleku se boste z veseljem podali novim dogodivščinam na proti. V ljubezni bo treba narediti le manjši korak.

TEHTNICA
Ne odločajte se prehitro, še posebej na poslovnem področju. Nagajala vam bo trma, ki vas zaradi energije Sončnega mrka spremljala na vsakem koraku. Zvečer si boste oddahnili.

ŠKORPIJON
Nikakor vam ne bo jasno, kje tiči razlog za nihajoče počutje, ki ga boste deležni. Na trenutke se boste počutili nekoliko nezadovoljno, saj se nekdo ne bo odzval kot si želite.

STRELEC
Kaj če bi rutino, ki vam gre že na živce, popestrili z novo zanimivo dejavnostjo. Hrepeneli boste po nežnosti. Bolj intenzivno se boste nagibali tudi k kreativnim podvigom.

KOZOROG
Če se nahajate v resnem razmerju, bodo številni dvomi, ki jih prebuja energija Mrka, poskrbeli, da bo vaše razpoloženje napeto. Poskusite uskladiti želje z realnostjo in predvsem zaupajte.

VODNAR
Razveselili se boste priložnosti za dodatno delo, vendar naj mine nekaj časa, da stvari dobijo pravo obliko. Postavili se boste na stran bolj labilnih ter skušali zagovarjati njihova stališča.

RIBI
Iskali boste umirjen kotiček, zato vas bodo ljudje z grobim pridihom odbijali. Ko bodo vsi pričakovali. da vas bo nesporazum spravil ob živce, boste pokazali, da ste sposobni diplomatsko odreagirati.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic