Princesa Kate je spet oblekla svojo najljubšo Zarino obleko

09. maj 2023

Princesa Kate je spet oblekla svojo najljubšo Zarino obleko

09. maj 2023

Kate Middleton je ponovno dokazala, da je prava kraljica recikliranja.

Nekomu kot je Kate Middleton, ki od smrti kraljice Elizabete II. nosi naziv valižanska princesa, ne bi pripisali navade, da oblačila obleče več kot enkrat. A Kate že dlje časa počne ravno to.

Pri tem pa ne ‘reciklira’ le luksuznih znamk in kosov cenjenih modnih oblikovalcev, temveč tudi oblačila hitre mode. Tudi ona je namreč velika oboževalka Zare.

Pred nekaj dnevi je bila spet opažena v karirasti obleki s pasom, s plisiranim spodnjim delom, širšimi rokavi in pentljo pri vratu, kar daje celotnemu videzu kanček šolskega pridiha.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Obleko je za obisk Walesa, kjer se je z možem princem Williamom poklonila žrtvam nesreče v Aberfanu leta 1966, kombinirala z lahkotnim črnim plaščem in črnimi škornji.

Foto: Profimedia

Karirasto Zarino obleko je v javnosti nosila že vsaj enkrat – nazadnje pred dvema letoma, ko je obiskala univerzo v Londonu. Takrat jo je popestrila z ujemajočimi sivimi salonarji, brez suknjiča ali plašča.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Princesa je s tem spet pokazala, da nam je podobna bolj kot si mislimo: tudi ona ima v svoji omari Zarine kose, ki jih obožuje in ne obleče samo enkrat.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic