Nekdanja ‘debelušna’ igralka je oblikovala lastno linijo kopalk

13. maj 2023

Nekdanja ‘debelušna’ igralka je oblikovala lastno linijo kopalk

13. maj 2023

Igralka, producentka in mama dveh otrok, Mindy Kaling, je pravkar predstavila kolekcijo Andie Swim, ki jo opisuje kot “drzno in opolnomočeno”.

Če ste eden od 6,5 milijona sledilcev Mindy Kaling na Instagramu, potem veste, kako rada se igralka, producentka in mama dveh otrok lepo oblači.

Fotografije, ki jih deli v različnih oblačilih, od tistih po meri, do modnih mini oblekic, so v komentarjih deležne velikega odziva, njene modne oprave pa obožujejo tudi njene prijateljice Reese Witherspoon, Kerry Washington in Jennifer Garner.

Zdaj deli svojo najnovejšo modno strast: 33-delno kolekcijo kopalk, bikink in pokrival, ki jo je oblikovala skupaj z blagovno znamko kopalk Andie. Za People je v intervjuju razkrila, zakaj je linija zanjo tako pomembna in kako se v resnici počuti, ko se govori o njenem telesu.

Mindy je dejala, da se je odločila za sodelovanje pri ustvarjanju kopalk, ker je že od nekdaj ljubiteljica znamke Andie. “V zadnjih petih letih sem imela šest različnih iteracij svojega telesa (v tem času je rodila dva otroka), Andie pa mi je vedno neverjetno laskal. Zato sem bila navdušena, ko so želeli sodelovati z mano pri tej kolekciji.”

Pri svojem ustvarjanju je imela Mindy predvsem v mislih mame in številne ženske, ki imajo pri iskanju kopalk težave. “Ni tako, da postaneš mama in se odrečeš temu, da bi bila videti prikupna in seksi, in da bi si želela obleči le skromne mornarske kopalke. V teh kosih se počutim mladostno in brezskrbno – ne razkrivajo preveč, nudijo mi oporo tam, kjer jo potrebujem, barve pa so čudovite,” je dejala in dodala, da je linijo oblikovala za ženske, ki imajo enako postavo kot ona – oblinasto z velikimi stegni.

Njen najljubši kos v kolekciji so živo rumene enodelne kopalke, za katere pravi, da imajo najbolj laskavo silhueto. Med drugim pa linija vključuje tudi obleke in kratke hlače, ki so narejene iz tvida.

“Te dni se počutim res samozavestno v svojem telesu, česar žal ne morem reči že vse življenje. In res mi je všeč, da se lahko zjutraj z lahkoto oblečem. Ne potrebujem veliko časa, da se pripravim, kar mi je všeč. In počutim se odlično,” pa je Mindy dejala o svojem novem izgledu.

 V zadnjem letu je začela veliko svojega prostega časa posvečati športu, kar pa so opazili tudi mnogi mediji. Sama pravi, da ve, da to žanje veliko zanimanje, a se ji zdi, da je včasih vse skupaj zanjo preveč in se na govorice ne odziva.

“V resnici porabim ogromno časa in energije za to, da bi bila zdrava. Tečem ali hodim 20 milj na teden in dvigujem uteži. To je zame velika obveza. V bistvu živim v oblačilih za vadbo, da mi vse uspe.”

Mindy je slovensko občinstvo spoznalo v seriji Mindy se dogaja, v kateri je imela več kilogramov in je zato veljala za od “tistih debelušnih igralk”, ki ima dober smisel za humor. A z leti je zvezdnica precej shujšala in nekoliko spremenila svojo podobo, vendar pravi, da se v novi postavi počuti odlično.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic