Igralka zavrača obtožbe o lepotnih popravkih: “Ne lažem”

01. junij 2023

Igralka zavrača obtožbe o lepotnih popravkih: “Ne lažem”

01. junij 2023

Britanska igralka se je morala na Instagramu braniti pred obtožbami, da si je s pomočjo plastične kirurgije popravila obraz.

Kate Beckinsale je pretekli teden na canski rdeči preprogi navdušila v bleščeče prosojni kreaciji Zuhair Murad, s katero je takoj pritegnila pozornost. A bolj kot na njeno opravo so se njeni sledilci na Instagramu osredotočili na njen izgled in komentirali, da je šla zagotovo pod nož plastičnega kirurga.

“Prosim, reci, da si imela lifting obraza, ker pri 50 letih ni mogoče biti tako čudovit,” je denimo komentirala ena sledilka, ki ji je Kate takoj odgovorila: “Nisem, morda bo v juliju začelo vse odpadati.”

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nato pa se je debata razvila še globlje, ko je ena druga sledilka razložila, da se večina ne poslužuje tradicionalnega liftinga obraza, temveč liftinga z nitkami, botoksa, polnil, ali pa laserja, ter še dodala: “Sicer pa je imela (Kate) operacijo nosu, polnila v ustnicah in si lahko privošči vzdrževanje. Ne primerjajte se z njo in ne obupajte.”

Tudi na njen komentar se je igralka hitro odzvala in pojasnila, da se ni posluževala ničesar od naštetega ter pojasnila, da hodi na redne nege obraza za spodbujanje proizvodnje kolagena ter na nege za napenjanje kože s kisikom. “Verjetno bi poskusila z laserjem, a me je malo strah. Za zdaj ne,” je pojasnila.

Foto: Profimedia

Ni prvič, da se je morala zagovarjati pred tem

A ni se končalo pri tem. Nekdo je komentiral: “Zakaj zvezdniki zanikajo svoje lepotne popravke? Ne lažite, saj še vedno izgleda dobro,” na kar se je 49-letna zvezdnica odzvala z besedami, da ne laže. “Nisem imela liftinga obraza ali polnil ali botoksa. Ne lažem in ni mi treba poslušati, da me ljudje obtožujejo stvari, ki jih nisem storila.”

V komentarjih pod objavo iz Cannesa se je nato še nekajkrat branila brez istimi obtobžami, vendar to ni bilo prvič, da je morala zagovarjati svoj videz.

Nazadnje leta 2021, ko je dejala, da si nikoli ni popravila ničesar na obrazu, češ, da se boji tovrstnih popravkov in morebitnih negativnih učinkov. “Vem da, če bi šla na botoks, bi se ravno meni zgodilo, da bi se mi povesilo oko, mama pa bi mi rekla: ‘Prekleto, sem ti rekla! Vidiš?’,” je pojasnila.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic