To je nova trendi pričeska, ki pristaja vsakemu obrazu

07. junij 2023

To je nova trendi pričeska, ki pristaja vsakemu obrazu

07. junij 2023

Vsaka ženska mora vsaj enkrat v življenju preizkusiti frufru. Zato vam predstavljamo novo verzijo frufruja, ki bo pristajal vsaki!

Ne glede na to, ali gre za ravni frufru, resice, tanek frufru ali francosko frizuro, je frufru običajno drastična sprememba in velika obveza. Vendar je to poletje v velikem razmahu – to dokazuje tudi Dua Lipa, ki je konec tedna na filmskem festivalu v Cannesu debitirala s svojim ‘slap frufrujem.’

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ker se je samo ta teden število iskanj besede ‘fringe’ oz. frufru povečalo za 1.400 odstotkov, se zdi, da je zdaj pravi čas, da preizkusite ta najnovejši trend.

Foto: Instagram @annehathaway

Kaj točno je ‘slap frufru’?

“Slap frufru je slog, pri katerem ima vaš frufru različno dolge pramene, ki izžarevajo videz 70. let prejšnjega stoletja. Prameni so obrnjeni navznoter, hkrati pa nežno uokvirjajo obraz. To je idealna mešanica gladkega, ‘zavesastega’ frufruja in razmršenega večplastnega frufruja z retro pridihom,” pravi Andrew Vassiliou, strokovnjak za pričeske in direktor podjetja Chris & Sons.

Slap resice oz. frufru je v trendu, ker je lahkoten – saj kdo si želi poleti porabiti več ur za urejanje las? “Zaradi oblike ne zahtevajo veliko vzdrževanja in so preprost način, kako v vsak slog vnesti nekaj ostrine.”

Foto: Pexels

Če želite doseči ta videz, prosite svojega frizerja za večplasten frufru, ki se na sredini zaokroži, ob straneh pa se kaskadno spušča navzdol in obliva obraz.

Andrew predlaga, da pri vzdrževanju slap frufruja pred sušenjem las z okroglo krtačo dodate volumen. “Druga možnost so navijalke, ki so lahko odličen način za oblikovanje frufruja. Če lase sušite s pihanjem naprej, stran od obraza, lahko dosežete klasičen videz slapa. Na koncu uporabite olje za lase, da bodo lasje sijoči in navlaženi.”

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic