Eva Mendes odkrito o tem, da si redno brije obraz: "Sem kot zver"

07. junij 2023

Eva Mendes odkrito o tem, da si redno brije obraz: "Sem kot zver"

07. junij 2023

Igralka in podjetnica je na Instagramu delila lepotno tehniko, zaradi katere njena koža “zasije”.

Eva Mendes se ne boji javno spregovoriti o nezaželenih dlačicah na obrazu. Pred kratkim je na Instagramu delila dve objavi, v katerima je odkrito opisala svojo izkušnjo z dermaplaningom, tehniko nege kože, ki vključuje britje zgornjih plasti kože in dlačic na obrazu.

Dodala je, da so njeni tretmaji v salonu Beauty Villa Vergara na Beverly Hillsu “prava nebesa”, ter dejala, da obožuje to tehniko britja obraza.

Kaj je dermaplaning? Gre za nekakšen ‘piling’ obraza, pri katerem se z rezilom, ki je zasnovan posebej za britje obraza, odstrani vse puhaste dlačice na obrazu ter odmrle kožne celice s povrhnjice. Nalaganje odmrlih kožnih celic in mikroskopske dlačice lahko namreč dajejo videz puste in luskaste kože, zaradi zamašenih por in foliklov pa lahko celo povzročijo izbruhe mozoljev. Dlačice po dermaplaningu ne bodo debelejše ali temnejše, nanašanje ličil pa veliko lažje.

Pod objavama je kmalu prejela na stotine komentarjev radovednih sledilcev z vprašanji o njeni izkušnji in 49-letna igralka je odgovorila številnim. Med drugim tudi na vprašanje, kako pogosto se poslužuje te tehnike.

Foto: Instagram @evamendes
Foto: Instagram @evamendes

“Sem kot zver, zato jo verjetno potrebujem vsak drugi dan! Dlačice mi zrastejo takoj, če me malo zebe,” je odgovorila in še dodala: “Dobesedno si bom obrila noge pod prho, nato me bo malo zeblo in vse moje delo bo zaman!”

Ob tem je še pojasnila, da je njena koža po tovrstnem britju obraza veliko bolj gladka, zato je tudi nanos krem in ličil veliko lažji in učinkovitejši.

Foto: Instagram @evamendes

Sicer pa zvezdnica s svojimi 4,2 milijoni sledilcev redno deli svoje lepotne tretmaje in modne izbire, pa tudi gospodinjske nasvete. Med drugim je denimo razkrila, da je “zelo resna glede čistoče” v svoji hiši, posebej kuhinje in še posebej umazane posode. “Ne morem iti v posteljo, če je umivalnik poln posode. Se kdo strinja z mano?”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic