Našli smo popolno (in cenejšo) kopijo popularnih Chanelovih sandalov

13. junij 2023

Našli smo popolno (in cenejšo) kopijo popularnih Chanelovih sandalov

13. junij 2023

Gre za model, ki pristaja skoraj vsaki poletni opravi, zaradi udobja pa bi jih lahko nosili vsak dan.

Zadnja leta so v ospredju poletne obutve udobni sandali, ki so postali že nekakšen sinonim za poletje in sproščene kombinacije tako v mestu kot ob morju.

Ta trend je postavil nihče drug kot Chanel, francoska modna hiša, ki je na trg poslala trenutno najbolj priljubljen model sandalov. A na (prvotno) presenečenje mnogih ne gre za šik in eleganten model, kakršnih smo vajenih pri tej luksuzni znamki, temveč za nekakšen ‘chunky’ model, ki se zapenja na ježke.

Foto: Chanel
Foto: Chanel

Nekateri jim pravijo kar ‘dad sandals’, številne pa spominja celo na treking športne sandale Teva. S to razliko, da se cena Chanelovih giblje med približno 1.500 do 1.700 evrov.

Foto: Instagram @mija_mija
Foto: Instagram @emmahill

Kljub temu se jim je uspelo zavihteti na vrh najbolj priljubljenih poletnih sandalov, kjer ostajajo tudi to poletje. In seveda so dobili že kar nekaj kopij, oziroma cenejših različic – med drugim je svojo ustvaril tudi Mango, ki jih ponuja za 59,99 evra.

Foto: Mango
Foto: Mango

Mango je letos na prodajne police poslal zelo podobno verzijo, s črno imitacijo usnja in zlatimi detajli. Vsekakor gre za različico, ki je odlična (poceni) kopija Chanelovih.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic