Kourtney Kardashian pokazala nosečniški trebušček

20. junij 2023

Kourtney Kardashian pokazala nosečniški trebušček

20. junij 2023
Foto: Instagram @kourtneykardash

Kourtney, ki pričakuje svojega četrtega otroka, je na svojem Instagramu prvič, odkar je javnosti razkrila nosečnost, objavila fotografije svojega nosečniškega trebuščka.

Najstarejša od sester Kardashian pričakuje prvega otroka z možem Travisom Barkerjem, svojo nosečnost pa je javnosti razkrila na zelo inovativen način. Po velikosti trebuščka sodeč bosta zakonca svojo družino povečala še to leto, o predvidenem datumu poroda pa Kourtney še ni komentirala. Kourtney je nosila prosojen črn bodi, Travis pa je ob trebuščku poziral še z bobnarskimi palicami.

Foto: Instagram @kourtneykardash

Svojo nosečnost pa je Kourtney javnosti razkrila na zelo nenavaden, a vseeno simpatičen način. Na njegovem koncertu je v stilu videospota skupine Blink -128 navdušujoče skakala in v rokah držala napis `Travis, noseča sem`. Prav takšen napis del videospota ene od najbolj znanih pesmi skupine z naslovom All The Small Things.

Foto: Instagram @kourtneykardash

Kardashianova ima z nekdanjim fantom Scottom Disickom še tri otroke Masona, Penelopo in Reigna, medtem ko ima Barker ima dva otroka, Landona in Alabamo, z nekdanjo ženo Shanno Moakler, in je očim njeni hčerki Atiane De La Hoya. Kourtney in Travis sta se poročila lansko leto v italijanskem Portofinu.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic