9 znakov, da sta resnično srečen par

07. julij 2023

9 znakov, da sta resnično srečen par

07. julij 2023

Vsi smo že slišali za par, ki so izgledali srečno, a so se po več letih kar naenkrat razšli. A znake razhoda pogosto ignoriramo, tako zunanji opazovalci kot partnerji sami. Tu je devet znakov, da to nista vidva.

Niso vsi pari enaki, nekateri so pravzaprav prav nadležni. Saj veste, tisti, ki vedno nosijo enake obleke in govorijo o tem, kako zelo se imajo radi … tako zelo, da zvenijo kot lutke na baterije? Ja, ti pari.

Toda tu in tam se pojavi srečen par, ki samske preprosto navduši. Takoj vemo, da se ta dva odlično ujemata, in ne moremo si pomagati, da ju ne bi vzljubili tudi sami. Sta to tudi vidva z vašim partnerjem?

Tukaj je 9 znakov, da ste resnično srečen par:

1. Sta neodvisna

Oba imata družabno življenje zunaj vajinega razmerja. Nista tisti par, ki v resnici pomeni “dva za enega,” kar pomeni, da sta samozavestna in varna. To je čudovito videti.

Ženske še posebej ne prenesemo svojih prijateljic, ki jih ni mogoče videti brez njihove boljše polovice.

Foto: Pexels

2. Na družbenih omrežjih ali v javnosti nikoli ne obrekujeta drug drugega

Če se sporečeta, to storita dostojanstveno in za zaprtimi vrati. In če se prepir pojavi v javnosti, (kar se običajno nikoli ne zgodi) se dogovorita, da se bosta o tem pogovorila pozneje, kar je za vse, ki smo v vaši navzočnosti olajševalno. Nikoli vas ne bomo videli, kako se prepirate.

3. Na družbenih omrežjih nista osladna

Preveliko medsebojno žlobudranje na družbenih omrežjih je nadležno, prikupno je le v majhnih, okusnih merah. Dejstvo je, da ko ste srečen par, si poveste, koliko si pomenite v živo, ne le digitalno.

Foto: Pexels

4. Včasih se ne strinjata

Par, ki se nikoli ne prepira ali nima različnih stališč, je zelo slab par. Seveda nihče ne mara stalno sprtih parov, toda dva človeka, ki sta varna v sebi in v svojem odnosu, se lahko ne strinjata, vendar se še vedno spoštujeta.

5. Rada se družita in zabavata z drugimi ljudmi

Še vedno se družita z drugimi in hodita ven. Ne moti vaju dobro preživet večer na kavču, vendar se še vedno rada družita med prijatelji.

Nič ni hujšega kot par, ki nikoli ne zapusti hiše, ko se spoznata. Ljudje v varnem razmerju se počutijo udobno, tako doma kot skupaj s prijatelji.

Foto: Instagram @happycouple.goals

6. Drug drugega še vedno vzburjata

Najbolj super pari so si še vedno spolno privlačni in so ljubeči drug do drugega, seveda ne več na tisti najstniški način, vendar bolj zrelo. Ti pari se še vedno vzburjajo in spoštujejo želje in spolne okuse drug drugega v mejah razumnega.

7. Proslavljata uspehe drug drugega

Srečni pari se zavzemajo za uspehe drug drugega in sta drug drugemu v oporo, ko je eden od njih na dnu. To sta dva posameznika, ki si želita, da bi bila druga oseba močna in srečna, ne pa par dveh negotovih posameznikov, ki si želita biti le boljša drug od drugega.

Foto: Instagram @happycouple.goals

8. Imate hobije in interese, ki ne vključujejo drugega

Tudi če se drugi osebi zdi hobi čuden, spodbuja svojo ljubljeno osebo, da v njem uživa po mili volji.

9. Imata dovolj skupnega

Nasprotja se morda privlačijo, vendar se sčasoma tudi odbijajo. Nič ni narobe, če se razlikujeta, vendar imajo najboljši pari skupne vrednote in nekaj skupnih stičnih točk, da lahko zdržijo tudi na dolgi rok.

Ključ do tega, da postanete pravljično neverjeten par, je v tem, da se najdeta dve dobro usklajeni in samozavestni osebi. Nesamozavestni in nezaupljivi ljudje niso privlačni. Dve neodvisni bitji, ki se združita za večje dobro? To je preprosto seksi.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic