To je tehnika flirtanja, ki zagotavlja uspeh

13. julij 2023

To je tehnika flirtanja, ki zagotavlja uspeh

13. julij 2023

Uporabniki TikToka so razvili metodo trikotnika, ki naj bi zagotovila, da bo vaše flirtanje vsakič uspešno. Kaj vse ta metoda vključuje?

V zadnjih mesecih je na TikToku izjemno zaslovela tako imenovana “metoda trikotnika” za flirtanje. Videoposnetki o tej tehniki so zbrali več kot 24 milijonov ogledov skupaj s trditvami, da je to zanesljiva metoda, s katero lahko nekoga pripravite do tega, da se zaljubi v vas. Pa smo mislili, da sta ključna dober pogovor in osebnost.

Pri metodi trikotnika gre predvsem za vaše oči ter oči in usta druge osebe. Najprej morate pogledati v eno oko te osebe. Nato hitro preidete na gledanje ust te osebe, nato pa pogledate v njeno drugo oko. Ti trije deli telesa tvorijo tako imenovani zlati trikotnik.

Foto: Pexels

Ključno je, da se ne zadržujete predolgo na nobeni od treh točk. Če se predolgo zadržujete na ustih osebe, bo ta morda postala nekoliko nesamozavestna, ker misli, da ima morda nekaj med zobmi ali pa bo mislila, da preveč strmite.

Ali metoda trikotnika dejansko deluje?

Čeprav ni videti, da bi obstajali strokovno pregledani dokazi o njeni učinkovitosti, metoda trikotnika temelji na nekaterih razumnih razlogih. Omogoča očesni stik, ki kaže zanimanje in krepi povezanost, ter pogled v usta, ki je lahko povod za poljub. Navsezadnje so usta tista, ki jih običajno uporabljate za poljubljanje, kajne? Če temu ni tako, potem to zagotovo počnete narobe.

Foto: Pexels

Bo metoda trikotnika čarobni manjkajoči delček vaše sestavljanke za zmenke?

Metoda trikotnika bo morda dobro delovala za tiste, ki lahko takšne premišljene poteze naravno vključijo v svoj repertoar ali ki se ne morejo spomniti, da bi vzdrževali razumno mero očesnega stika.

Za druge pa lahko spominjanje in izvajanje te posebne rutine povzroči, da se stvari zdijo nekako mehanične. Lahko postane čudno, če bi morali na zmenku reči: “Hej, ali lahko za trenutek dvigneš pogled z menija? Da, in ali lahko malce spustiš meni, da bom lahko videl tudi tvoja usta? Oh, počakaj, tvoja roka ti zakriva eno od oči. Ali lahko premakneš tudi to? Počakaj, počakaj, tvoja usta so zdaj spet zakrita.”

Foto: Pexels

Tehnike flirtanja v resnici ne delujejo, če je druga oseba na nek način že pristranska do vas ali če se očitno ne ujemata. Zdi se, da je metoda trikotnika bolj trik kot sprememba igre. Gre za preoblikovanje osnovnega načela: poskusite ohraniti očesni stik na naraven in nevsiljiv način – in očesni stik ne pomeni, da gledate samo v eno oko osebe. Predolgo strmenje v katerikoli del telesa ni dobra zamisel.

Na koncu je najbolje, da ste le najboljša verzija sebe. Delujte naravno in ne ponavljajte načrtovane tehnike. Na flirtanje in zmenke glejte kot na način spoznavanja drugega, da ugotovite, ali se res ujemata.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic