Tukaj boste našli 3 najbolj fotogenične gugalnice na Jadranu

12. julij 2023

Tukaj boste našli 3 najbolj fotogenične gugalnice na Jadranu

12. julij 2023

Gugalnice v morju so v času Instagrama postale pravi hit in zadnja leta jih kar nekaj najdete tudi na jadranski obali. Našli smo 3 najbolj fotogenične.

Gugalnice v morju so svetovno slavo doživele s pomočjo vplivnežev, ki so začeli na njih snemati dih jemajoče fotografije.

Sprva je šlo za tropske in oddaljene destinacije, a zdaj lahko takšne gugalnice najdemo tudi na jadranski obali, saj so tisti, ki se ukvarjajo s turizmom, hitro spoznali, da jim lahko fotogenične gugalnice naredijo precej reklame.

Najlepše fotografije z gugalnico v morju boste med drugim naredili v mestih Jadranovo in Omiš ter na Korčuli.

Jadranovo

Majhno obmorsko mesto Jadranovo se nahaja na Kvarnerju v bližini Crikvenice, plaža z belo gugalnico v morju pa v zalivu Grabrova. Gre za peščeno plažo, kjer je morje čudovite turkizne barve, pogled na otok Krk pa je dodaten plus k tej čudoviti kulisi za poletne fotografije.

Foto: Instagram @___verche___

Hotel Plaža Duće, Omiš

Omiška riviera je znana po čudovitih plažah, ena najlepših pa je zagotovo Duće. Hotelska plaža nima ne ponuja le gugalnice v morju, ampak tudi viseče mreže v morju, ki so milo rečeno spektakularne.

Foto: Instagram @hotelplazaduce
Foto: Instagram @hotelplazaduce

La’Banya, Korčula

Ena najbolj priljubljenih gugalnic na Jadranu je zagotovo tista na Korčuli, natančneje na plaži La Ban’ya, kjer se nahajata tudi znana bar in restavracija. Tudi tukaj jo izjemno fotogenično dela turkizno morje in čudovit pogled na otok Pelješac.

Foto: Instagram @hajdi_kj

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic