Dnevni horoskop za torek, 25. julija 2023

24. julij 2023

Dnevni horoskop za torek, 25. julija 2023

24. julij 2023

Delo bo obarvano z optimističnim razmišljanjem, vsem boste želeli le najboljše, na prvo mesto pa boste znali postaviti sebe in svoje potrebe.

Močno boste prepričani vase ter v svoje zaznave, tako močno, da vas lahko označijo da ste trmasti. Počutili se boste čustveno, skrbno in ljubeče. To je odličen čas za sprostitev z ljubljenimi. Vendar pa boste tudi bolj občutljivi na negativno energijo in zlahka se lahko v trenutku razburite. (Vir: horoskop.si)

OVEN 
Ker ne boste osredotočeni, se lahko na področju kariere marsikaj zaplete. Vse, kar se ne bo rešilo, sprejmite za dejstvo, da morda potrebujete odmor in počitek, saj ste se v preteklem obdobju morda pretirano gnali.

BIK 
Če vam ne bo uspelo, kar ste si zastavili, se lahko počutite nelagodno in izgubljeno. Vendar ne obupajte prehitro, ampak skušajte odkriti svoje slabosti in pridobiti več prednosti.

DVOJČKA 
Prihajajo globoke misli, ki se bodo dotikale družinskih vzorcev, še posebej tistih, ki niso rešeni. Na žalost se vaš način razmišljanja ne bo ujemal z razmišljanjem ostalih, kar lahko privede do raznih napetosti.

RAK 
Osvobojeni boste z veseljem storili korak na poti k boljšemu počutju. Z močnim imunskim sistemom in dobro energijo si boste znali organizirati tudi vadbo, ki bo ohranjala energijo na zavidljivi ravni.

LEV 
Pričakujte razčiščevanje in soočanje z ljudmi, ki so že nekaj časa kamen spotike. Več pozornosti boste namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas in morda spregledali kakšen zunanji namig.

DEVICA 
Zamikalo vas bo, da poiščete odgovore na skrita vprašanja, zato se boste usmerjali v psihološke rešitve, ki vam prinašajo raznolikost. Z urejenim finančnim stanjem boste zadovoljni.

TEHTNICA 
Čeprav se boste večkrat znašli v ospredju dogajanja, bodo določene naloge na področju kariere kljub temu težje izvedljive. Razmišljali boste o svetovanju drugim, še posebej tistim, s katerimi ste povezani.

ŠKORPIJON 
Zmanjšala se bo trma, kar vam bo olajšalo življenje in odnose, tudi z osebami nasprotnega spola. Končno si boste vzeli nekaj časa čisto zase, z namenom, da se spustite v nekaj novega.

STRELEC 
Obtožili vas bodo, da ste krivi za nesoglasja, zato poskrbite, da se o vseh težavah pogovorite mirno ter da ne delujete v vsaki situaciji nervozno. Ljubezenska sreča se bo obrnila v pozitivno smer zvečer, ko luna preide v škorpijona.

KOZOROG 
Razposajene misli se bodo ves čas prepletale, zato se boste zahtevnemu delu s težavo posvetili. Če imate možnost, si omogočite nekaj trenutkov, ki vam bodo vlili voljo in energijo.

VODNAR 
Dobro počutje in veliko razumevanja bo razlog, da si boste upali več kot običajno. Edini problem, ki se bo občasno pojavil, bo razdvojenost med tem, kar čuti srce in kaj misli vaš razum.

RIBI 
Končno boste okusili sadove minulega dela. Mirne volje boste lahko malo več zapravljali, kar vas bo najbolj osrečevalo. Ljubljena oseba vam bo danes, v kolikor ste v razmerju, naklonjena.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic