Film Barbie končuje številna razmerja

08. avgust 2023

Film Barbie končuje številna razmerja

08. avgust 2023

Barbie je od svoje premiere zaslužila že kar 1 milijardo in navdušila številne gledalke in gledalce. A še ena stvar, ki jo je poleg mode, oblek in hrane film prinesel, je da postaja razlog za številne razhode.

Med vso norijo okoli Barbie filma so številna dekleta ugotovila, da je film pravzaprav zelo dober filter za to, ali je njihov partner pravi zanje. Trend preizkušanja partnerjev s filmom Barbie je prešel tudi na TikTok, kjer je en uporabnik odkrito dejal: “Pelji svojega fanta pogledat Barbie. Če ne razume filma, ga pusti.”

Drugi uporabnik je dodal: “Če hodiš z moškim in mu ni všeč Barbie, moraš prekiniti z njim.” Nekdo drug je predlagal, da bi bil film lahko dober način, da preizkusite, ali je vaš partner pravi: “Mislim, da bi moral biti ogled filma Barbie test, da bi ugotovili, ali je dober dolgoročni partner.”

@naiyeli.xo_ ifs one thing to not get it, but they should want to understand #barbie #whatwasimadefor #barbiemovies #feminism #boyfriend #relationship ♬ What Was I Made For? [From The Motion Picture "Barbie"] – Billie Eilish

Zapustila je svojega fanta, ker ni hotel nositi rožnate

Na Redditu pa so se dekleta potožila, da je film že vplival na njihova razmerja. “Počutim se kot bedakinja, ker sem dovolila, da film Barbie vpliva na moj odnos in na to, kako vidim svojega fanta,” je zapisala ena ženska in dodala:

“Prijatelji so mi rekli, da ne smem dovoliti, da bi to spremenilo pogled na mojega fanta, saj je najin odnos res dober in zdrav. Prav tako sem mu neprestano pošiljala TikToke in tvite o filmu Barbie in dejala, da moški tega ne razumejo in da če tudi moj partner tega ne bi razumel, bi morala razmisliti o najini zvezi. In točno to se sedaj dogaja.”

Foto: Profimedia

Neka ženska je šla še korak dlje in razkrila, da se je s svojim fantom dejansko razšla, potem ko ni hotel obleči roza barve za ogled filma Barbie, čeprav mu je rekla, da bi ji to “veliko pomenilo” in “ji bo pokazalo, da jo podpira”.

Film zaslužil milijardo dolarjev

Kljub nekaterim negativnim posledicam film Barbie še vedno navdušuje po svetu. Le 17 dni po premieri je presegel svojo prvo milijardo dolarjev zaslužka. Greta Gerwig je tako postala prva ženska režiserka, katere film je zaslužil preko milijardo dolarjev.

Foto: Profimedia

Barbie pa je hkrati postal tudi najuspešnejši film Margot Robbie v njeni karieri. Presegel je zaslužek filma Odred odpisanih, ki je leta 2016 zaslužil 746 milijonov dolarjev, v katerem upodablja Harley Quinn. Kljub malce nižji oceni na platformi IMDb, kinematografi po celem svetu še vedno kar mrgolijo od zanimanja.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic