Nina Osenar odprla Instagram profil in delila zanimivo novico

10. avgust 2023

Nina Osenar odprla Instagram profil in delila zanimivo novico

10. avgust 2023

Naša priljubljena voditeljica je končno odprla svoj profil na Instagramu, kjer je razkrila nekaj novosti iz svojega življenja.

Nina Osenar Kontrec je bila ena redkih slovenskih estradnic, ki vse do danes ni uporabljala priljubljenega družbenega omrežja Instagram, a se je zdaj končno odločila za ta korak. “Res je dolgo trajalo, da sem se tudi jaz odločila, da se pojavim na družbenih omrežjih,” je povedala v svoji prvi objavi, ki jo je delila.

Oglasila se je iz delovne sobe, v kateri že dobro leto nastaja njena knjiga. Razkrila je, da bo izšla 14. oktobra in ima kar 430 strani, a je “ponižno ponosna na vsako zapisano vrstico,” je sporočila.

To pa ni edina novica, ki jo je delila s sledilci, ki se jih je do zdaj nabralo nekaj čez 1.600. Z nasmeškom na obrazu je povedala, da je letos prvič po petih letih, odkar je bila hudo bolna, uživala na morju.

Ob tem je delila tudi nekaj utrinkov s plaže, “pozersko morske fotografije”, kot jih je poimenovala. Ob eni od fotografij je zapisala, da vse objavlja “popolnoma brez filtra, naravne.”

Foto: Instagram @ninaosenarkontrec
Foto: Instagram @ninaosenarkontrec

Medtem ko je dejala, da je “neskončno srečna, da je ozdravela”, je sledilcem razkrila še eno novost: dobili so novega družinskega člana, mucka, ki ga je njen sin Marlon poimenoval kar Mucek. Dodala je, da so ga posvojili iz zavetišča Mačji dol, ter s tem spodbudila tudi druge, naj razmislijo o posvojitvi živali iz zavetišča.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic