Mladi “Elvis” postal ambasador slavne francoske znamke

17. avgust 2023

Mladi “Elvis” postal ambasador slavne francoske znamke

17. avgust 2023
Foto: YSL

Slavni igralec, ki je filmski svet osupnil z vlogo Elvisa Presleya, je postal globalni ambasador znamke YSL beauty.

Francoska znamka je Austina Butlerja izbrala še za ambasadorja nove moške dišave MYSLF, s katero želijo predstaviti svojo vizijo sodobne moškosti. Njegova osebnost, ki je hkrati nežna in pristna, dostopnost in samozavest, ki jo izžareva, uteleša citrusno-lesno dišavo, v kateri prevladujejo note bergamotke, pomarančnih cvetov in pačulija.

“Počaščen sem, da sem bil povabljen, da se pridružim lepotni družini YSL. V zadnjih nekaj letih sem govoril z ljudmi, ki so poznali gospoda Saint Laurenta. Bil je pristen, bil je upornik in to mi je všeč na njem. Počutim se privilegiran, da sem del dediščine, ki jo je začel.

Austin Butler
Foto: YSL

“V našem iskanju postave, ki bi utelešala YSL lepotno vizijo nove moškosti, za nas ne bi moglo biti boljše izbire od Austina Butlerja. Kot umetnik in kot človeško bitje uteleša vrednote, ki jih izraža naša blagovna znamka skozi MYSLF, sodobno predstavitev tega, kaj pomeni biti moški,” je povedal Stephan Bezy, mednarodni generalni direktor znamke YSL beauty.

Pod filmsko video kampanjo se je podpisala Julie Ducournau, ena najbolj obetavnih režiserk svoje generacije, znana po močnih in realističnih podobah. Tiskovno kampanjo je fotografiral newyorški fotograf Gray Sorrenti, ki je dejal, da je bilo delo z Austinom odlična izkušnja, saj je odprtega duha, radodaren in zelo zabaven.

Foto: Profimedia

Eden najbolj cenjenih igralcev svoje generacije je že sodeloval z nekaterimi najprestižnejšimi režiserji, med njimi Quentinom Tarantinom, Bazom Luhrmannom in Jimom Jarmuschom. Njegova izjemna igra v filmu Elvis je pokazala njegovo edinstveno sposobnost upodabljanja kompleksnega, prepričljivega lika – tako človeka kot legende.

Austinovo triletno trdo delo je bilo prepoznano z nominacijo za oskarja, zlatim globusom in nagrado BAFTA za najboljšega igralca. Ob koncu leta bosta kinematografe polnila njegova najnovejša filma Bikeriders in Dune: Peščeni planet.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic