Dnevni horoskop za torek, 22. avgusta 2023

21. avgust 2023

Dnevni horoskop za torek, 22. avgusta 2023

21. avgust 2023

Dobro vam bo šlo vse kar je praktično, pri zahtevnih nalogah lahko popolnoma zamrznete, zato se jim raje izognite.

Intenzivna čustva vas bodo popeljala v zgodbo, ki pa ne bo povsem jasna. Stopite korak nazaj, globoko vdihnite in ne dovolite, da bi vas osebe v okolici obremenile s svojimi zahtevami. Vzemite si čas za prijetne drobnarije, ker ga resnično potrebujete. Razpravam, ki zahtevajo prilagodljiv pristop se raje umaknite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaželeli si boste nekoga, s katerim lahko govorite o vsem, se podate v nove dogodivščine, nekoga, ki razume, da enostavno obožujete neodvisnost, tudi takrat ko delujete brez zadržkov.

BIK 
Tisti, ki ste v finančnih težavah ali brez službe, boste morali poiskati rešitve, v nasprotnem primeru tonete v temačen tunel. Težave se lahko povečajo, če ne boste sposobni sklepati kompromisov.

DVOJČKA
Izognite se zaradi energije lune v škorpijonu konfliktom zaradi razlik med tradicionalnimi in modernimi ideologijami. Spoznali boste, da je nesmiselno, da se ukvarjate z vsako malenkostjo.

RAK
Tudi ko bo vse teklo gladko, ne pozabite, da vas življenje lahko vedno preseneti, saj vas bodo preizkušnje čakale povsod. Spraševali se boste, ali ste dovolj močni, da popeljete zadeve do konca.

LEV
V želji po izboljšavah se boste poglobili v odnose, ki vas obdajajo. Pričakovali boste več kot običajno, zato vas lahko kakšen posameznik ali posameznica z ne odzivanjem močno razočara.

DEVICA 
Zagotovo boste z energijo lune v škorpijonu bolj iznajdljivi od svojih tekmecev, kar vas vodi tudi k možnosti za osebno rast in notranjo umiritev, ki bo v odnosih še kako potrebna in pomembna.

TEHTNICA
Nočete izgubiti svoje samostojnosti, zato se boste na vsak način trudili dokončati nekaj sami. Preveč analiziranja se vam sploh ne bo obrestovalo po pričakovanjih, zato ne komplicirajte preveč. 

ŠKORPIJON
Marsikdo ne bo razumel, o čem govorite, ko boste razglabljali o svojih morebitnih podvigih za prihodnost. Pazite, kaj boste poudarjali, kajti vsako besedo lahko nekdo kasneje spretno uporabi. 

STRELEC
Spretno se boste izogibali odgovornostim, zato boste naredili nekaj, kar predstavlja pomembno prelomnico. Prav tako boste lahko vplivali na svoje počutje, še posebej ženske. 

KOZOROG
Skupek določenih dogodkov vas bo naredil zelo pomembne. Nič ni narobe, če delate morda še za druge, vendar mora imeti vse skupaj svojo mejo. Ne pozabite tudi na prijetne trenutke.

VODNAR
Marsikdo ne bo znal ceniti vaše pomoči. Vsakemu v domačem in službenem okolju boste povedali, kar mu gre. Razumeli boste skrite namere drugih, zato bo vam lažje, drugim pa težje.

RIBI
Luna v znamenju škorpijona bo povzročila nihanja in odtujenost v odnosu. Nerganje ljubljene osebe vas bo spravljalo ob pamet. Ne pritožujete se preveč, raje se umirjeno pogovorite.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic