Ker je Benetkam razkazoval zadnjico, je tam dobil dosmrtno prepoved

05. september 2023

Ker je Benetkam razkazoval zadnjico, je tam dobil dosmrtno prepoved

05. september 2023

Kanye West je pretekli teden obiskal Benetke, ki si jih je ogledoval tudi z vodnim taksijem, vendar je bil pri tem precej neprimeren …

Slavni raper Kanye West in njegova izbranka Bianca Censori sta se pretekli teden mudila v Italiji, kjer sta si ogledala tudi Benetke. Najela sta njhov slavni vodni taksi, na katerem pa je Kanye ves čas kazal zadnjico, kar so v fotografski objektiv ujeli tudi paparaci.

Foto: Profimedia

Ob tem pa ni šlo za slučajen odgodek, vendar je raper dejansko spustil hlače – nekateri celo pravijo, da zato, ker naj bi ga Bianca oralno zadovoljevala. Agencija, ki jima je dala čoln v najem, za situacijo ni vedela, dokler niso na spletu zaokrožile zgornje fotografije. Ob tem so sporočili, da “nista več dobrodošla na krovu katerega koli izmed njihovih plovil.”

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dodali so, da je bil voznik pozoren na vožnjo in promet, “zato ni videl teh obscenosti,” so sporočili in še dodali: “Če bi to opazil, bi čoln nemudoma izkrcal, kršitelje pa prijavil pristojnim oblastem.”

Foto: Profimedia

Neprimerna tudi v Firencah

Prepoved v Benetkah prihaja nekaj dni po tem, ko je par šokiral tudi v Firencah, ko sta tamkajšnje prebivalce šokirala s skrajno neprimerno opravo. Bianca je namreč oblekla ‘golo obleko’, Kanye pa je bil popolnoma zakrit v črna oblačila.

Ker to ni bilo prvič, da sta se v javnosti pojavila povsem nedostojno oblečena, so spletni kritiki pozvali lokalne oblasti, naj ukrepajo proti paru in njunim modnim odločitvam: “Upam, da ju Italijani vržejo iz države. Res ne potrebujejo tega para, ki jim uničuje ugled.” Takrat smo mislili, da večje bizarnosti pri njima ne moremo videti, a smo se očitno zmotili.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic