Dnevni horoskop za sredo, 13. septembra 2023

12. september 2023

Dnevni horoskop za sredo, 13. septembra 2023

12. september 2023

Čutili boste željo po čiščenju ter urejanju misli in prostorov.

Prebuja se sposobnost analiziranja kritičnih podrobnosti, kar vas lahko nekoliko obremeni. Veliko bolj kot v preteklih dneh boste motivirani, da vzamete zdravje ter prehranjevalne navade bolj resno. V kolikor vam ne bo s strani drugih ugodeno, se lahko prelevite v nesramno osebo, ki vse skupaj samo kritizira. Drugačnost boste težko sprejemali. 

OVEN  

V kolikor boste pozabili na obljubo, ki ste jo dali, bo dovolj priložnosti da to popravite. Z energijo lune v devici bodo zopet zaživeli stari načrti, ki vključujejo zanimive ter dodelane prijeme. 

BIK  

Nasprotja, ki vam bodo vznemirjala živce se bodo ves čas prepletala, še posebej takrat, ko boste spontano želeli izraziti svoje mnenje. V ospredju bo zvečer področje odnosov. 

DVOJČKA  

Zaradi energije lune v devici boste imeli dovolj časa, da se posvetite tistim, s katerimi ste obdani. Na podlagi spremenjenega pristopa boste naredili pomemben korak naprej. 

RAK  

Nič ne bo bolj privlačno od samozavesti, na vsak način si boste želeli obdržati takšno prijetno situacijo. Vendar ne pozabite, da vam nasmeška na obrazu ne more nihče zagotoviti.  

LEV  

Samski levi in levinje se boste na več načinov poskušali soočiti s svojo preteklo zgodbo. Zaradi lune v devici boste vezani povsem samostojni, preprosto ne boste  prenesli kakršnih koli pritiskov. 

DEVICA  

Z energijo lune v vašem znamenju, je pred vami pravi dan za učenje in družinske pogovore, posebno če imate v mislih kakšno adaptacijo ali pa bi radi na drugačen način spremenili navade. 

TEHTNICA  

Trenutno vse poteka tako, kot ste si zamislili, zato se, če se boste zalotili da kritizirate, se hitro opomnite ter zaustavite. V stikih z bližnjimi boste končno izvedeli, kaj lahko pričakujete. 

ŠKORPIJON  

Imate dovolj časa za vse, zato ni razloga za nestrpno delovanje. Prebujal se bo občutek, da vse kar delate in razmišljate s strani okolice ni sprejeto na pravi način, vendar kljub temu ne obupajte. 

STRELEC  

Dopustite si vse možnosti, saj morda z nekom razmišljata enako, zato je med vama vsekakor še možnost, da zadeve, ki so se zakomplicirale uredita na zelo umirjen način. 

KOZOROG  

Čeprav prihaja na področju kariere nekaj novih, nič kaj vzpodbudnih informacij, boste znali z energijo lune v devici ohraniti zbran razum. Manj aktivni boste na področju osebne rasti. 

VODNAR  

Opazili boste, da lahko v tišini osebnostno napredujete. Razčistite lahko celo s tem, kar vas je mučilo ter oviralo v preteklosti. Nove zgodbe tokrat ne bodo najbolj zaželene. 

RIBI  

Če ne boste v vsakodnevno življenje vpeljali več spontanosti, se vas lahko poloti nezadovoljstvo. Smotrno je, da v mislih počasi začnete graditi dolgoročne načrte, kar vas bo navdihnilo.  

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic