Dnevni horoskop za nedeljo, 17. septembra 2023

16. september 2023

Dnevni horoskop za nedeljo, 17. septembra 2023

16. september 2023

Nastopite spontano, iskreno ter odločno. Ne pozabite poudariti tiste plati, ki izžareva največ samozavesti in svetlih vibracij.

Čustva bodo na mestu, vendar o njih ne boste želeli razpravljati. Energija vas bo popeljala tja, kjer se znate skladno zliti z dogajanjem. Dovolite čutni energiji da vas polepša ter da razbremeni vaše misli. Privoščite si užitke, takšne in drugačne, saj se bodo odlično dopolnjevali z vašim počutjem. 

OVEN 

Zamikalo vas bo, da se doma z energijo lune v tehtnici lotite nečesa novega. Tudi če mislite, da natanko veste, kako se bo zadeva odvijala, vam bo pomoč prišla prav že na začetku. 

BIK  

Na probleme in zaplete boste zaradi notranje umirjenost, ki jo prebuja luna v znamenju tehtnice pogledali iz drugega zornega kota. Na vaši strani bo tudi dobro poznana oseba, ki vas očitno sprejema in podpira. 

DVOJČKA 

Dobili boste navdih in s pomočjo lune v tehtnici, ki prebuja kreativnost sledili svoji muzi. Pomembno bo, da se odzovete klicu narave. Trenutki zadovoljstva bodo nekaj edinstvenega. 

RAK 

Močan pečat prinašata varnost in zanesljivost. Odločite se in sprejmite nekaj, kar vam lahko koristi. Pomembno bo, da najdete harmonijo, kar pa z energijo lune v tehtnici ne bo zahtevno. 

LEV 

Zaželeli si boste več svobode na vseh področjih, ter manj ljubosumja, ki ste ga bili deležni v preteklih dneh. Nesporazumi bodo hitro rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi vi niste popolni.  

DEVICA 

Brez težav boste izbirali med priložnostmi, glede na svoje glavne prioritete. Počasi se bodo stvari začele urejati in lažje boste zadihali, čeprav obveznosti v domačem okolju ne bo nič manj.  

TEHTNICA 

Vprašajte se, zakaj z nekom nikakor ne morete urediti medsebojne komunikacije. Morda niste ustrezno pripravljeni ali pa se odzivate preveč čustveno. Glasba vas bo pomirila. 

ŠKORPIJON 

Največjo srečo lahko najdete doma in v krogu družine. V komunikaciji boste zaradi lune v znamenju tehtnice deležni več navdiha in možnosti za novo, čisto nepričakovano smer. 

STRELEC 

Ugotovili boste, da ste z določeno zadevo izgubljali čas, ampak sedaj boste bogatejši za novo lekcijo. Tisti, ki se nahajate v zapletenih situacijah, si lahko pomagate tako, da upoštevate različna mnenja.  

KOZOROG 

Z nasmeškom na ustnicah se boste lotili hišnih opravil in pospravljanja. Energijo vam bo dajala tudi družba otrok oziroma mlajših, s katerimi se boste popolnoma sprostili.  

VODNAR 

Pripravljeni boste na pogajanja in kompromise, kar bo prijetno vplivalo na medsebojne odnose. Majhne neprijetnosti naj vam nikar ne pokvarijo dneva. Pazite, da vas ne zanese v neiskrenost. 

RIBI 

Občasno vam bo primanjkovalo energije, zato je najbolje, da dan preživite umirjeno. Vezanim boste doživeli nekaj lepega. Samski pa boste z veseljem poglobili prijateljski odnos. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic