Dnevni horoskop za sredo, 20. septembra 2023

19. september 2023

Dnevni horoskop za sredo, 20. septembra 2023

19. september 2023

Brez odvečnega vlaganja energije lahko zgladite morebitne spore.

Najbolj vas bo notranje umirilo kreativno ustvarjanje, preko katerega se lahko pojavi tudi kakšna dobra ideja. Čustvene situacije od popoldneva dalje, ko se bo luna nahajala v strelcu, ne bodo najbolj strastne, kljub temu se bo na tem področju dogajalo marsikaj, kar vas lahko pozitivno preseneti. Tudi če na kariernem področju ne boste preveč produktivni, se s tem preveč ne boste obremenjevali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z vztrajnostjo boste opravili največji del obveznosti, vsaj tisto, kar zadeva uradne zadeve in pomembne finančne premike, ki vas čakajo. Kmalu bo tudi na področju čustev drugače, zaupajte v to. 

BIK  
Določena zadeva se vam ponavlja, zato bo povzetek zgodbe, ki poudarja realno plat nepredvidljiv. A tokrat se odločite za drugačno nadaljevanje, bolj spontano in neobremenjeno.

DVOJČKA 
Pazite, da drugi ne bi pozabili, kaj ste storili za njih, saj nekaj, kar ste naredili, očitno ne zadošča. Z nekom od domačih se ne razumete, tudi zato, ker vedno izbirate napačne načine komunikacije. 

RAK 
Doma bodo računali na vašo pomoč, vendar boste imeli preveč dela, da bi se lahko odzvali. Napredujete lahko glede načrtov v zvezi s financami ter zelo pomembno zadevo. 

LEV 
Ljubezen ne bo najbolj usklajena, saj boste pristopali na napačen način. Zaradi obilo obveznosti in kaosa ter neodločnosti na čustvenem področju ne boste znali na pravi način uživati.

DEVICA 
Zadali si boste nekaj, kar vas bo zaradi prehoda lune v znamenje strelca precej utrudilo. Zato boste negotovi in občasno tudi zadirčni, še posebej do tistih, ki niso na isti valovni dolžini. 

TEHTNICA 
Sami sebi se zdeli izredno zanimivi, čeprav bi najraje pozabili na smešno prigodo, ki vas bo doletela naključno. Možno je tudi, da se odločite za srednjo rešitev, saj boste nihali iz leve v desno.

ŠKORPIJON 
Ljubezen vas ne bo zanimala, raje se boste zatekali v neobvezujoče spletne pogovore. Čeprav na področju dela še niste končali obširne in zahtevne naloge, boste že dobili novo.

STRELEC 
Nikar ne bodite razočarani, če boste s strani nekoga dobili nekoliko manj, kot ste pričakovali. V ljubezni se ne bi smeli igrati z ognjem. Ne morete skriti resnice, zato delujte iskreno.

KOZOROG 
Nekdo izmed sodelavcev bo do vas nesramen in kritičen, vendar je prav, da takoj odreagirate. Vse skupaj lahko povzroči padec samozavesti, ampak samo navidezen, ker boste v notranjosti trdni kot skala.

VODNAR 
Ne marate nesporazumov in pričkanj, vendar kljub temu ne popuščajte, saj bi se s prehodom lune v znamenje strelca lahko slabo končalo. Samski se boste znašli v pasivni vlogi.

RIBI 
Potrudite se, da se ne boste preveč ukvarjali s tistimi zadevami, ki jih trenutno ne morete urediti. Naj vas nesporazum ne vrže iz tira, kajti kmalu bodo tukaj bolj sproščeni dnevi.


Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic