Dnevni horoskop za nedeljo, 24. septembra 2023

23. september 2023

Dnevni horoskop za nedeljo, 24. septembra 2023

23. september 2023

Razveselili se boste informacije ali priložnosti, ki prihaja popolnoma nepričakovano.

Skrivnosti bodo zajele področje ljubezni, vendar naj ne bo ljubosumje faktor reševanja težav, raje zamahnite z roko. Pri hišnih opravilih in ostalih nalogah se boste znašli, v njih boste tokrat celo uživali ter se po končanem delu z veseljem zazrli v lep rezultat. Več pozornosti boste namenili področju nege in zdravja.

OVEN 
Ker ste že nekoliko utrujeni, nenehno ponavljate eno in isto. Pazite na zdravje, ter zberite več moči in se uprite tistemu, kar vam ne ustreza, le tako se boste boljše počutili.

BIK 
Nekdo vas prepričuje tako močno, da boste začeli dvomiti. Vse skupaj boste sprejeli nekoliko preresno, zato se lahko prebudi celo občutek, da vas nekdo želi samo pretentati.

DVOJČKA 
Razočarani boste nad določenimi sanjami, toda verjetno bolj zato, ker njihova uresničitev ne bo napredovala dovolj hitro. Izogibali se boste praznih besedičenj brez konkretnih rezultatov.

RAK 
Pričakujte večje spremembe na čustvenem področju in nasploh v družinskem okolju. Možni so tudi večji konflikti in razčlenjevanja stvari iz preteklosti, ki nikakor ne bodo enostavna.

LEV 
Ne bodite presenečeni, če se boste znašli v napetem vzdušju, saj se ne morete izogniti določenim pogovorom, ob katerih ste vedno bolj nejevoljni. Tokrat glejte bolj nase, kot pa na druge.

DEVICA 
Nikakor se ne boste sposobni sprostiti, zato boste pregrobi s tistimi, ki želijo le izvedeti, kaj se pravzaprav dogaja. Pri pomembnih zadevah se držite dejstev ter dokazov.

TEHTNICA 
Nečesa se boste spomnili prepozno, a nič hudega se ne bo zgodilo. Opomnili vas bodo, da ste prepočasni, vi pa si boste pri sebi mislili svoje, saj vam bo pomembno, da ste natančni.

ŠKORPIJON 
Nedeljsko razpoloženje bo pokvarilo nekaj nedorečenosti, še posebej v domačem okolju. Radi bi prišli zadevam do dna, a dobili boste le nepopolne odgovore, ki vas bodo zmedli.

STRELEC 
Ne ozirajte se na zlobne opazke, raje se osredotočite na skrbno začrtano pot, skrijte negotovost, še posebej v tistem krogu, kjer ni iskrenosti. Ponovno sumite nekoga, ki se izmika. 

KOZOROG 
Nekaj vprašanj bo zaenkrat ostalo brez odgovorov. Pazite, da ne bi zaradi ležernosti pozabili na izredno pomembno pismo ali sporočilo. V večernih urah si boste zaželeli romantike.

VODNAR 
Nekdo, ki se pogosto zadržuje v ozadju se bo želel izpostaviti, kar vas lahko preseneti. Še enkrat se bo izkazalo, da najboljše prihaja naključno. Na področju čustev boste stabilni.

RIBI 
Ne čakajte na neizogibno, temveč raje ukrepajte. Sami poiščite odgovor, čeprav boste stežka priznali, kje ste se zmotili. Dobre novice lahko popolnoma spremenijo začrtane plane. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic