Horoskop za ponedeljek, 25. septembra 2023

24. september 2023

Horoskop za ponedeljek, 25. septembra 2023

24. september 2023

Ljubezen bo nihala, v enem trenutku boste navdušeni, v drugem pa malce razočarani.

Prebuja se dostojanstvo, zato boste od tistih, ki vas obkrožajo, pričakovali določeno stopnjo spoštovanja. Najbolj udobno se boste počutili, ko boste obkroženi z ljudmi in situacijami, za katere menite, da odražajo notranjo podobo. Na področju kariere prihaja občutek, da se morate postaviti zase, iskali boste resnico in skušali določene zadeve dokazovati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Na področju osebnega počutja boste imeli občutek, da vam marsikaj ni ravno naklonjeno. Prihaja tudi nekaj ljubezenskih težav, ki bodo povezane s povečano egocentričnostjo.

BIK 
Prostora in časa za ugibanja zaradi lune v vodnarju ne bo. Kaos lahko zmanjšate tako, da se mirno soočite z neugodnimi situacijami. Zaradi utrujenosti, ki bo posledica trdega dela, se ne naprezajte preveč.

DVOJČKA 
Med vami in ljubljeno osebo, ali ostalimi družinskimi člani se lahko pojavijo nesporazumi. Svetujemo vam, da se raje zadržite, saj lahko neprestani konflikti povzročijo kar nekaj težav.

RAK 
Ne razjezite se, če se boste pri izvajanju obveznosti soočali z neprestanimi zamudami, tudi dogovori lahko obvisijo v zraku. Kljub svoji marljivosti bodite na področju denarja pripravljeni na razočaranja.

LEV 
Vse svoje naloge in korake boste lahko opravljali s skrbnostjo in odlično motivacijo. Prejeli boste pohvalo, znali se boste obrniti tja, kjer se kujejo dobri načrti, le nekaj poguma bo še treba prebuditi.

DEVICA 
Samozavestno in optimistično delovanje, ki ga prebuja luna v vodnarju, bo premagalo različne izzive in ovire na poti, tako da lahko pričakujete stabilno in razumno rast. Dovolj boste močni, da lahko prevzamete nekaj v svoje roke.

TEHTNICA 
Za svojo prizadevnost in spretnosti boste morda celo finančno nagrajeni. Družina bo imela v dnevu, ki ga bo spremljala luna v vodnarju pomembno vlogo. Sedaj boste delovali bolj lahkotno.

ŠKORPIJON 
Ležernost bo prisotna, zato se ne jezite, če večkrat ne boste imeli dovolj energije za delo, še posebej kakšne zahtevne miselne projekte. Toliko truda, kot nekateri v vaši bližini tokrat ne boste pripravljeni vložiti.

STRELEC 
Če želite doseči uspeh, morate biti bolj taktni, iskreni in sprejeti sodelovanje z drugimi. Zaradi neprimernega vedenja lahko naletite na težave v prijateljskih odnosih, saj boste zbadljivi.

KOZOROG 
Na poslovnem področju se lahko srečate z nekaj zanimivimi izzivi, vendar bodo zaradi lune v vodnarju bolj tvegane narave. Načrte lahko podere avtoritativna figura, ki prinaša tudi psihične napetosti.

VODNAR 
Svetujemo vam, da se večkrat postavite v kožo drugih, preden jih sarkastično pičite. Upoštevate navodil drugih, se bo na poslovnem in finančnem področju izkazalo za zelo dobro potezo.

RIBI 
Najprej bo treba počistiti preteklost in poiskati pri sebi določne odgovore. Ne bodite presenečeni, če zaradi nesporazumov pridete v konflikt v domačem okolju, vendar boste znali ohraniti mirne živce. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic