Dnevni horoskop za petek, 29. septembra 2023

28. september 2023

Dnevni horoskop za petek, 29. septembra 2023

28. september 2023

Imeli boste željo, postaviti močnejše zidove, da bi se zaščitili pred nervoznimi vibracijami Polne lune.

Domače zadeve se vam bodo zdele pomembnejše kot običajno in želeli si boste biti doma, obkroženi s svojimi najdražjimi. Zaščitili se boste tako, da boste, namesto da bi se odprli, zadrževali stvari v sebi. Čas je, da svoje misli uravnotežite ter se povežete s svojo notranjostjo. Postaviti se zase in vztrajati bo tokrat misija nemogoče. 

OVEN  

Zaradi vpliva Polne lune, ki prebuja nervozno delovanje, boste morali poiskati pogum ter moč, da dosežete tisto, kar si želite že dlje časa. Posvetite se tudi nerešenim financam. 

BIK  

Postajate vedno bolj nestrpni. Prag vaše potrpežljivosti je sicer običajno visok, vendar se bo zaradi vpliva Polne lune tokrat nakopičilo preveč negativnih stvari ter kritičnih misli.  

DVOJČKA  

Na osebnem področju boste spontano dobili kopico lepih komplimentov, ki vas bodo naredili še bolj prisrčne. Kljub temu, da bo večina ljudi slabe volje lahko pričakujete  prijeten in zanimiv dan. 

RAK  

Ker ste na področju financ končno prišli na zeleno vejo, boste veliko bolj premišljeni ter previdni. Pazite, da vas nekaj dražjega po nepotrebnem ne premami, obrestovalo se bo. 

LEV  

Nekaj se bo čez noč spremenilo, vendar vam zaradi čudne energije Polne lune ne bo jasno, kaj se je zgodilo. Zadevo boste morali raziskati in celo uporabiti detektivske spretnosti.  

DEVICA  

Kljub Polni luni boste imeli dovolj energije, tudi za napornejše zadeve. Skrivnostni pogledi imajo vzrok, ki ga še ne poznate. Preko telefona lahko izveste kaj več o govoricah, ki se širijo. 

TEHTNICA  

Osupli boste, ko vam bo prijatelj zaupal kaj nekdo govori. Ne morete izvedeti vsega naenkrat, vseeno nočete odnehati, dokler ne boste prišli zadevam popolnoma do dna.  

ŠKORPIJON  

Zaradi vpliva Polne lune se pripravite, da se stvari lahko razpletejo drugače, kot si želite. Denar, ki se je nakopičil vam ne bo dal miru. Razmišljali boste o kakšni manjši investiciji.  

STRELEC  

V trenutku vam bo postalo jasno nekaj, s čimer si že dlje časa belite glavo. Boljše se boste počutili, tudi poslovne ter s financami tesno povezane naloge vam bodo šle bolje od rok. 

KOZOROG  

Nekaj kar vas muči ni tako hud problem kot ga izpostavljate. Pretirana vzkipljivost se bo prepletala predvsem v domačem okolju. Ne potrebujete nasveta, temveč le nekaj potrpežljivosti.  

VODNAR  

Zavzeti z zanimivimi idejami, ki vas motivirajo boste na področju dela in izobraževanja z lahkoto premagali obremenilno energijo Polne lune. Določeni prijatelji bodo očarani nad vami. 

RIBI  

Nimate veliko časa za odločitev, ki bo za prihodnost izredno pomembna.  Razjezil vas bo nekdo, ki ga dobro poznate, pa imate o njem globoko v sebi že dlje časa občutek neiskrenosti.  

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic