Kako javno oznaniti, da sta par? S pomočjo Guccija, seveda!

02. oktober 2023

Kako javno oznaniti, da sta par? S pomočjo Guccija, seveda!

02. oktober 2023

Do zdaj smo imeli samo paparaci fotografije in nekaj posnetkov iz prve vrste modnih revij, a Kendall Jenner in Bad Bunny nista javno potrdila, da sta par. Dokler ju ni premamil Gucci …

Resničnostna zvezdnica Kendall Jenner in glasbenik Bad Bunny vesta, kako združiti biznis in ugodje, oziroma v njunem primeru: romanco. Po tem, ko se je že nekaj mesecev govorilo, da sta par, vendar tega nista javno potrdila, sta to zdaj storila na najbolj chic način: s pomočjo kampanje za Gucci.

Skupaj sta namreč postala obraza nove potovalne linije Gucci Valigeria, ki so jo pospremile fotografije para, kako sta ‘natovorjena’ s kovčki in torbami kolekcije Gucci Savoy.

Foto: Instagram @gucci
Foto: Instagram @gucci
Foto: Instagram @gucci

“Najnovejša kampanja hiše zajema duh ‘Gucci Ancora’ kot praznovanje ljubezni, ki je v središču Guccijeve skupnosti,” so zapisali v izjavi podjetja in dodali: “Kampanja, posneta na letališču, kraju srečanja, kjer se potovanja začnejo, raziskuje intimnost skupnega potovanja.”

Kampanjo, v kateri blestita Kendall in Bunny, so objavili teden dni po tem, ko so ju fotografi ujeli sedeti v prvi vrsti na modni reviji Gucci Ancora med tednom mode v Milanu. Še prej pa so ju papraci zalotili, kako sta se objemala in poljubljala na koncertu raperja Draka v Kaliforniji:

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Hočeta zaščititi svoje zasebno življenje

Da sta zvezdnika par, se je prvič začelo govoriti februarja letos, ko so ju opazili na večerji z Justinom Bieberjem in njegovo ženo Hailey. Od takrat so ju opazili še na več izletih in tudi na počitnicah s prijatelji, na začetku septembra pa še na zmenku v restavraciji Carbone v New Yorku.

A doslej o zvezi nista javno govorila, raper pa je junija za Rolling Stone nekako pojasnil, zakaj ne: “Ljudje vedo vse o meni, kaj mi torej še preostane, da zaščitim? Moje zasebno življenje, moje osebno življenje. To je edini odgovor,” je povedal.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic