Znani igralec jo je najprej zasnubil, nato pa ‘ghostal’

03. oktober 2023

Znani igralec jo je najprej zasnubil, nato pa ‘ghostal’

03. oktober 2023

Liam Neeson in Brooke Shields sta bila daljnega leta 1992 par in Liam si je celo želel poroke z Brooke.

Čeprav razmerje med Liamom Neesonom in Brooke Shields ni trajalo dolgo, pa je bilo vsekakor dramatično in predvsem nezdravo. Slavna igralka je že leta 2014 v svoji biografiji zapisala, da jo je očaral s “poznavanjem poezije in cenenega vina”, zdaj pa so ameriški mediji razkrili, da sta bila celo dvakrat zaročena, po drugi snubitvi pa jo je Liam kar ‘ghostal'(enostranska prekinitev komunikacije z drugo osebo v upanju, da bo to povzročilo konec odnosa, op. p.).

Spoznala sta se leta 1990, ko si je imel Liam prislužil sloves zvezdnika, ki je hodil le z najboljšimi in najpametnejšimi v industriji: s Helen Mirren, Julio Roberts in Barbro Streisand. Par sta postala leto kasneje, Brooke pa ga je v svoji biografiji opisala kot “visokega irskega igralca in pijanca”, ki je bil 13 let starejši od nje. A najbolj jo je navduševalo to, da je bila v zvezi s “pravo filmsko zvezdo”.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Poročil se je z naslednjo soigralko

Kmalu po začetku razmerja jo je zasnubil brez prstana, nato pa brez pojasnila izginil. Kasneje se je nenadoma spet pojavil in jo ponovno zaprosil za roko, a ga je zavrnila. “Ker kolikor sem ga poznala, se bo zaljubil v naslednjo soigralko in se z njo poročil, zato je bolje, da se izključim iz tega. In imela sem še kako prav,” je dejala.

Res je imela. Liam je namreč dobil vlogo v igri Anna Christie, v kateri je igral ob boku britanske igralke Natashe Richardson, s katero sta se poročila leto kasneje. Ostala sta poročena vse do leta 2009, ko je Natasha nepričakovano umrla v smučarski nesreči.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic