Ta znamka ima izdelke, ki odlično poskrbijo za osnovno nego kože

09. oktober 2023

Ta znamka ima izdelke, ki odlično poskrbijo za osnovno nego kože

09. oktober 2023
Foto: Instagram @shanigrimmond

Ta znamka ima izdelke, ki odlično poskrbijo za osnovno nego kože

09. oktober 2023

Dnevno čiščenje obraza je ključni korak pri negi kože. Znamka Biologique Recherche je zato predstavila štiri čistilne izdelke, prilagojene vsakemu trenutnemu stanju kože.

Dnevno čiščenje obraza je ključna stopnja metodologije Biologique Recherche, ki omogoča pravilno obnovo in regeneracijo celic. S temi čistilni izdelki pa pomagajo pripraviti kožo s personaliziranim pristopom in odstranijo vse sledi ličil in onesnaženja.

Izdelki vsebujejo aktivne sestavine, ki začnejo proces nege kože, zato je koža mehka in osvežena. So prvi korak v vsaki negi in jih je treba uporabljati vsak dan, zjutraj in zvečer.

Koža je čez dan namreč izpostavljena številnim nečistočam (onesnaženju, ličilom, odvečnemu sebumu, odmrlim celicam itd.), vse to pa koži preprečujejo pravilno dihanje. Posledica? Oslabljena funkcija kožne pregrade.

Foto: Biologique Recherche

Čiščenje obraza je zato ključni korak v metodologiji Biologique Recherche, ki omogoča pravilno obnovo in regeneracijo celic. Ta faza spodbuja absorpcijo izdelkov za nego kože. Za ohranjanje zdrave, uravnotežene in sijoče kože jo je treba nežno očistiti z raztopino, prilagojeno vašemu trenutnemu stanju kože.

Biologique Recherche ponuja izbor štirih čistilnih mlek, od katerih je vsak prilagojen določenemu Trenutnemu stanju kože© zaradi skrbno izbranih aktivnih sestavin.

Foto: Instagram @thelondonfoxx

Štiri čistilna mleka, ki bodo idealna za vašo kožo

Vloga čistilnega mleka je zagotoviti odlično toleranco brez izsuševanja ali draženja kože. Tovrstna galenska formulacija ustreza naslednjim ciljem: nežno odstranjuje nečistoče s kože, hkrati pa ohranja hidrolipidni film in zagotavlja vlaženje kože.

Čistilno mleko je emulzija, sestavljena iz vodne in oljne faze. Vodna faza navadno vsebuje vodo, glikol in vlažilna sredstva. Nasprotno pa oljna faza vsebuje lipide, katerih vloga je zaščita hidrolipidnega filma pred zunanjimi škodljivimi učinki, kar omogoča ohranjanje ravnovesja vlažnosti kože in ohranjanje pregradne funkcije povrhnjice. Lipidi bodo odstranili tudi ostanke sebuma, nečistoče in ličila za nežno čiščenje kože ter popolno odstranitev ličil.

LAIT DERMO-S za občutljivo kožo. Zaradi svoje formule visoke tolerance in lahke, nežne teksture Lait Dermo-S odstrani ličila ter očisti kožo, ne da bi povzročil rdečico ali draženje. Nežno odstranjuje nečistoče za zaščito primarne funkcije tudi najbolj ranljive povrhnjice. Njegovo pomirjujoče delovanje omejuje odzive kože na zunanje povzročitelje stresa in blaži občutek nelagodja, ki ga povzroča čiščenje. Koža ostane čista, navlažena, z občutkom udobja, brez zategovanja.

LAIT E.V. za delipidirano, dehidrirano in zrelo kožo. S svojo bogato teksturo Lait E.V. za odstranitev ličil čisti kožo in obnavlja lipide na najbolj suhih delih obraza. Učinkovito odstrani nečistoče in ličila. Njegova kremasta tekstura zagotavlja pravi trenutek udobja in na koži pušča hranljivo plast. To preprečuje izsušitev kože, zlasti zrele kože, ki je nagnjena k povečani dehidraciji. Koža je navlažena, elastična in prijetna. Občutek zategovanja se umiri.

Foto: Biologique Recherche
Foto: Biologique Recherche

LAIT S.R. za mešano in/ali seboroično kožo. (Seboroična koža je pogosto povezana z nagnjenostjo k prekomernemu sijaju, mastni teksturi, razširjenim poram in težavam, kot so akne ali ogrci, predvsem zaradi prekomernega izločanja sebuma.) Lait S.R., kot resnični čistilni izdelek s svojo lahkotno teksturo gel-kreme, čisti in odstranjuje odvečni sebum s površine kože. Nežno odstranjuje ličila, s čimer ščiti hidrolipidni film in ohranja ravnovesje, ki ga seboroična koža potrebuje za normalno delovanje. Lait S.R. odstranjuje ličila in uravnovesi kožo, zato je koža prečiščena, matirana in bolj zdrava.

LAIT VIP O2 za devitalizirano, sivo in onesnaženju izpostavljeno kožo. Lait VIP O2 ima trojno ciljno delovanje: čisti z odstranitvijo delcev onesnaženja s površine povrhnjice, revitalizira z oksigenacijo kože, ščiti z ustvarjanjem ščita pred onesnaževanjem, da se prepreči odlaganje novih onesnaževalcev. S svojim čistilnim delovanjem to mleko pomaga odstraniti urbane onesnaževalce, ki se kopičijo na površini kože. Bolj zdrava koža lažje diha in povrne svoj naravni sijaj. Polt postane svetlejša in sijajna.

Foto: Biologique Recherche
Foto: Biologique Recherche

Kako se pravilno lotiti odstranjevanja ličil?

  1. Nanesite majhno količino na celoten obraz, vrat in dekolte.
  2. Z gladilnimi gibi ustvarite emulzijo od sredine obraza navzven in od dekolteja proti čelu.
  3. Odstranite z vlažnimi bombažnimi blazinicami. Postopek ponavljajte, dokler popolnoma ne odstranite nečistoč.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic